Acasă sus Parcare modernă la Spitalul Nou

Parcare modernă la Spitalul Nou

Luni, 30 iunie în cadrul ședinței de Consiliu Județean, consilierii județeni au votat pentru amenajarea parcării Spitalului Județean I. Proiectul de hotărâre a trecut de votul consilierilor cu patru abțineri, venitre din partea aleșilor democrat-liberali prezenți la ședința de azi.
Pentru a-și argumenta abținerea de la vot consilierul județean Adrian Cozma a declarat că există multe alte priorități la Spitalul Județean, printre care „achitarea unor arierate, deoarece știm bine că Spitalul Județean de Urgențe este una dintre cele mai îndatorate instituții. Prima prioritate ar fi rezolvarea lipsei medicamentelor iar parcarea o putem face ulterior. De asemenea, știm că sunt niște arierate și la investiții”.
În luarea de cuvânt președintele Consiliului Județean (CJ) Adrian Ștef a declarat că această investiție este cât se poate de importantă deoarece „betoanele de acolo sunt extrem de deteriorate. Pe de altă parte, în acest proiect este cuprinsă și amenajarea pistei de aterizare și decolare a elicopterului SMURD care, după ce se întunecă nu mai poate ateriza decât pe Aeroport iar cele 15 minute până la spital pot costa vieți”.
În ceea ce privește arieratele la investițiile efectuate la spital, subiect la care a făcut referire consilierul Cozma, șeful CJ a declarat că există promisiunea de reglementare a unor datorii prin Hotărâre de Guvern.
Democrat-liberalul Alexandru Panea a subliniat imporanța continuării investițiilor la nivelul Spitalului Județean „deoarece investițiile făcute la etajele superioare sunt excepționale. În schimb, la ORL, geamurile sunt legate cu fașă, că nu se închid. Și eu consider că, continuarea acestor investiții ar fi prioritară față de amenajarea unei parcări”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente