29.8 C
New York City
vineri, august 19, 2022
AcasăsusParcare modernă la Spitalul Nou

Parcare modernă la Spitalul Nou

Luni, 30 iunie în cadrul ședinței de Consiliu Județean, consilierii județeni au votat pentru amenajarea parcării Spitalului Județean I. Proiectul de hotărâre a trecut de votul consilierilor cu patru abțineri, venitre din partea aleșilor democrat-liberali prezenți la ședința de azi.
Pentru a-și argumenta abținerea de la vot consilierul județean Adrian Cozma a declarat că există multe alte priorități la Spitalul Județean, printre care „achitarea unor arierate, deoarece știm bine că Spitalul Județean de Urgențe este una dintre cele mai îndatorate instituții. Prima prioritate ar fi rezolvarea lipsei medicamentelor iar parcarea o putem face ulterior. De asemenea, știm că sunt niște arierate și la investiții”.
În luarea de cuvânt președintele Consiliului Județean (CJ) Adrian Ștef a declarat că această investiție este cât se poate de importantă deoarece „betoanele de acolo sunt extrem de deteriorate. Pe de altă parte, în acest proiect este cuprinsă și amenajarea pistei de aterizare și decolare a elicopterului SMURD care, după ce se întunecă nu mai poate ateriza decât pe Aeroport iar cele 15 minute până la spital pot costa vieți”.
În ceea ce privește arieratele la investițiile efectuate la spital, subiect la care a făcut referire consilierul Cozma, șeful CJ a declarat că există promisiunea de reglementare a unor datorii prin Hotărâre de Guvern.
Democrat-liberalul Alexandru Panea a subliniat imporanța continuării investițiilor la nivelul Spitalului Județean „deoarece investițiile făcute la etajele superioare sunt excepționale. În schimb, la ORL, geamurile sunt legate cu fașă, că nu se închid. Și eu consider că, continuarea acestor investiții ar fi prioritară față de amenajarea unei parcări”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente