Acasă sus Ponta va candida la prezidențiale

Ponta va candida la prezidențiale

Președintele PSD, Victor Ponta, va candida la alegerile prezidențiale, Comitetul Executiv urmând să propună acest lucru Consiliului Național, convocat pentru data de 1 august, iar Congresul, stabilit pentru 6-7 septembrie, va valida candidatura, potrivit discuțiilor informale de la CExN.

Surse din PSD, participante la discuțiile informale de la Orăștie, au precizat, pentru MEDIAFAX, că Victor Ponta va candida la alegerile prezidențiale, fiind singura nominalizare a partidului.

Pottrivit discuțiilor informale din CExN, acest for va înainta propunerea ca Victor Ponta să candideze către Consiliul Național, unde se va face și anunțul formal al acestei candiaturi.

Congresul partidului, care se va reuni la începutul lunii septembrie, va valida candidatura lui Ponta, au mai spus sursele citate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente