joi, februarie 22, 2024
AcasăsusPas cu pas către război. Să fie oare un drum fără întoarcere?

Pas cu pas către război. Să fie oare un drum fără întoarcere?

„Iohannis ne trage, pas cu pas, în război. Acesta poate fi un drum fără de întoarcere. La Davos, la Forumul Economic Mondial, un secretar de stat a început negocierile unui tratat de securitate cu Ucraina, care nu poate să nu aibă în vedere ostilitatea Rusiei. Asta s-a întâmplat fără ca noi să fim întrebați, desigur”, scrie, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

„Dacă tot ne trage către război Iohannis să ne întrebăm cu toții dacă ne dorim un asemenea comandant suprem al armatei. Dar trebuie, în plus, să pretindem asta: când vor începe mobilizările pentru război, trebuie ca toți cei care au făcut propaganda războiului să fie obligați să meargă primii la război, ca să se transforme în „eroi din linia întâi”. De-abia după aceea să ne ceară nouă să ne mobilizăm.

„De-abia acum pericolul de la răsărit devine palpabil. Problema este că imperiul de la răsărit este infinit mai puternic acum decât în urmă cu 2 ani. Nenorocirea e că, sub cuvânt că suntem în survival mode, și libertățile ne-au fost ciuntite, și resursele ne-au fost consumate, ajungând în sapă de lemn. Armament și muniție și soldați : de-abia peste trei ani, așa zic mass-media vest-europene” transmite avocatul Piperea.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente