joi, februarie 22, 2024
AcasăsusPașapoartele de carbon, noua soluție pentru limitarea călătorilor

Pașapoartele de carbon, noua soluție pentru limitarea călătorilor

După ce pașaportul de vaccinare a fost pe punctul de a fi legiferat, ce credeți că le-a trecut prin cap globaliștilor: să introducă un așa-zis ”pașaport de carbon”. 

Șefa Comisiei Europene spune, în cuvinte simple, că fiecare poluator cu dioxid de carbon va trebui să plătească o penalizare. Iar taxarea va ajuta la ”tranziția” către o lume mai curată, fără combustibili fosili, fără cărbune, gaz metan și petrol.

Astfel, în ediția din 27 noimebrie, site-ul de știri CNN a publicat articolul cu titlul ”Este timpul să limităm frecvența călătoriilor în străinătate – pașapoartele de carbon ar putea fi soluția”.

Aflăm astfel că există un concept denumit ”pașaportul de carbon”, care se axează pe faptul că fiecărui călător i se atribuie o cotă anuală de carbon. Și asta pentru că după pandemie turismul a explodat, iar consecințele sociale și de mediu ar fi, citez, ”dezastruoase”. 

Cotele anuale de carbon vor fi similare cartelelor pentru alimente din vremea comunismului.

Desigur, libera circulație și dispariția granițelor reprezintă avantaje certe pentru milioane de oameni din întreaga lume. Până când noul portofel electronic va intra în vigoare, iar odată cu el tot soiul de pașapoarte menite să introducă restricții: de vaccinare, de carbon sau de plata la zi a datoriilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente