Acasă Sport National Patru medalii pentru România, din care două de aur, la CupaEuuropei de...

Patru medalii pentru România, din care două de aur, la CupaEuuropei de judo

Sportivele Monica Ungureanu, Violeta Dumitru, Ioana Matei și Loredana Ohâi au cucerit, sâmbătă, patru medalii, din care două de aur, una de argint și una de bronz, în prima zi a Cupei Europei la judo de la Belgrad.

La feminin, categoria 48 de kilograme, finala a fost disputată de Monica Ungureanu și Violeta Dumitru, prima obținând victoria și cucerind medalia de aur, iar cea de-a doua urcând pe treapta a doua a podiumului. La aceeași categorie, în semifinale a fost calificată și Ioana Matei, care a fost învinsă de aceeași Monica Ungureanu, iar ulterior, în lupta pentru medalia de bronz, s-a impus în fața sportivei Anita Sakal (Serbia).La categoria 52 de kilograme, Roxana Ioanca a fost eliminată în semifinale de Andreja Leski (Slovenia), iar în lupta pentru medalia de bronz a fost învinsă de sportiva Bernadett Keliger (Ungaria).

Tot pentru medalia de bronz a luptat și Cristina Matei, dar a cedat în lupta cu Milica Nikolici (Serbia).La 57 de kilograme, Loredana Ohâi a câștigat grupa D, iar în semifinale a trecut de Desiree Klinger (Austria), pentru ca în finală să o învingă și pe Narges Mohseni (Austria), cucerind medalia de aur.De asemenea, la categoria 63 de kilograme, Renata Bucatari a fost eliminată în semifinale de Adela Jakubcova (Slovacia), iar în lupta pentru medalia de bronz a cedat în fața sportivei Tea Tintor (Serbia).La masculin, categoria 60 de kilograme, Cristian Sereș a fost învins în lupta pentru medalia de bronz de Roland Petka (Ungaria).Alți sportivi români angrenați în prima zi a competiției au fost eliminați în preliminarii.

Cea de-a patra ediție a Cupei Europei, găzduită de Belgrad, se încheie duminică.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente