Acasă Locale Stiri Satu Mare Patrulele de Jandari vor fi mobilizate de ziua maghiarilor

Patrulele de Jandari vor fi mobilizate de ziua maghiarilor

jandarmi21

Sâmbătă și duminică, 14-15 martie a.c, jandarmii sătmăreni vor fi angrenați în activități de asigurare a ordinii publice cu prilejul diferitelor manifestări ce se vor organiza și desfășura în județul Satu Mare.

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, jandarmii vor executa misiuni de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică, cu prilejul manifestărilor organizate, ocazionate de Aniversarea Zilei Maghiarilor de Pretutindeni și Comemorarea Revoluției de la 1848, astfel :
-sâmbătă, 14 martie a.c, la Marșul organizat în municipiul Satu Mare și la monumentul lui Kossuth Lajos, cu începere de la ora 16.00.
-duminică, 15 martie a.c, la Placa comemorativă a poetului Petofi Sandor dispusă în Piata Libertății, din municipiul Satu Mare și la bustul lui Petofi Sandor amplasat în Piața Eroii Revoluției cu începere de la ora 12.00.
-duminică, 15 martie a.c., la bustul lui Petofi Sandor, amplasat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Carei, cu începere de la ora 16.00.
-duminică, 15 martie a.c., la depuneri de coroane la statuia lui Petofi Sandor- Szendrey din Ardud cu începere de la ora 12.00.

Pentru ca aceste evenimente să se desfășoare în condiții de siguranță, patrule ale Jandarmeriei Satu Mare și ale Grupării Mobile Cluj Napoca, vor fi prezente în mijlocul cetățenilor, prin misiunile executate urmărindu-se desfășurarea în bune condiții a manifestărilor comemorative.
Echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale.
Tuturor participanților la manifestările le recomandăm:

– să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciții acestora sau organele de ordine;
– să se abțină de la acțiuni de natură a împiedica desfășurarea normală a adunărilor publice;
– să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume și să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.

Reamintim cetățenilor că pot apela cu încredere, în orice situație, la ajutorul jandarmilor prezenți la evenimentele publice și că intervenția acestora poate fi solicitată și prin apelarea numărului unic de urgențe – 112.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente