29.8 C
New York City
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăsusPDL are cea mai bună echipă pentru europarlamentare

PDL are cea mai bună echipă pentru europarlamentare

Joi, 1 mai în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PDL Satu Mare, președintele organizației Județene, Petre Mureșan a declarat că, „Românii sunt hotărâți ca pe 25 mai să întoarcă spatele celor care i-au mințit în ultimii 2 ani”.

Alături de Petre Mureșan la conferința de presă au participat deputatul PDL, Andreea Paul, candidatul democrat-liberal pentru Camera Deputaților în Colegiul 2, Ileana Blidar și candidatul pentru alegerile europarlamentare de pe listele PDL, consilierul județean Adrian Cozma.

În luarea de cuvânt Petre Mureșan a criticat PSD și PNL „pentru proasta guvernare din ultimii doi ani. Am fost în teritoriu și am primit multe semnale din partea cetățenilor. Românii sunt hotărâți ca pe 25 mai să întoarcă spatele celor care i-au mințit în ultimii doi ani. PDL-ul propune pentru europarlamentare cea mai puternică echipă. Românii au de ales între a merge mai departe cu PDL care îi va duce spre Europa, sau cu PSD și PNL care de doi ani de zile îi duc spre Rusia”.

Deputatul Andreea Paul a continuat atacurile la adresa PSD și PNL, formațiuni politice despre care a declarat că „sunt mândri că i-au umilit pe români. I-au umilit pe români la ultimele inundații și la tragedia aviatică din Apuseni. I-au umilit pe români cu taxa pe benzină și motorină, acum printre cele mai scumpe din Uniunea Europeană. I-au umilit pe țărani și pe fermieri cu un impozit agricol nou care le face viața amară. I-au umilit pe toți românii când le-au arătat că ei și baronii lor vor să se pună deasupra legii și condamnă România la sărăcie”.

Cu privire la Ileana Blidar, deputatul democrat-liberal a declarat că „este un profesionist autentic, un om cu drag de muncă și care știe ce trebuie să facă. Vreau să fac echipă cu Ileana Blidar pentru a atinge un singur obiectiv, și anume: Satu Mare în fruntea țării”.

Candidatul PDL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2, Ileana Blidar, a subliniat faptul că „acțiunile mele vor fi exacte, concrete și clare. Spre exemplu, la Medieșu Aurit avem cuptoarele dacice pe care vrem să le promovăm ca obiective turistice. Este un prim punct de unde vreau să pornesc. Mai vreau să vă spun că Satu Mare are oameni harnici, competenți și educați și vrem să ducem acest județ în fruntea țării”.

Adrian Cozma a afirmat că se arată încrezător în forța tinerilor și că are alături o echipă „care vrea un oraș european și o Românie europeană. Pot să afirm cu tărie că în ultimii ani nu s-a făcut nicio investiție serioasă în județul Satu Mare și nici nu sunt șanse să se facă ceva în următorii ani. Suntem cel mai datornic județ din țară. PSD și PNL Satu Mare nu mai pot să convingă pe nimeni. Au girat doi parlamentari dezertori, iar de un an de zile 60.000 de cetățeni din Colegiul 2 nu sunt reprezentați deloc în Parlamentul României”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente