29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusLumea nu prea se înghesuie la ștranduri și terase de 1 mai...

Lumea nu prea se înghesuie la ștranduri și terase de 1 mai

De 1 mai, sătmărenii nu prea s-au înghesuit să treacă pragul ștrandului din Satu Mare. Probabil și criza care este din ce în ce mai mare, alimentează acest fenomen. Dacă alți români, preferă să petreacă minivacanța de 1 și 2 mai, pe litoral sau la munte, alții preferă padurile de la marginea orașului.

Ștrandul din municipiu și-a deschis porțile pentru un nou sezon estival. Din informațiile oferite de Samuel Țânțaș, prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, urmând ca, la fel ca în anii trecuți, să fie aplicate și diverse reduceri, cum ar fi acelea pentru pensionari.

  • Deasemenea nici la terase până în jurul orei 12.00 nu prea s-au îngesuit sătmăreni.

1mai 010Mulți nostalgici își amintesc cu zâmbetul pe buze 1 mai, sarbătorit înainte de 1989, cand erau organizate tot felul de evenimente dedicate Zilei Muncii. „Mergeam la iarbă verde, nu erau atâtea figuri, ne ântâlneam cu prietenii, jucam o carte, prăjeam mici, grătare, ne jucam in parcarii. Regret că lumea s-a cam stricat, toți preferă cluburile, localurile scumpe. Le-aș dori măcar o zi să o petreacă cum o petreceam noi înainte de 89  declarat, Pop Gheorghe.”

Probabil acest 1 mai este unul dintre cele mai sărace din ultimii 20 de ani.

1mai 007 1mai 008 1mai 001

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente