29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusPDL Satu Mare a depus la Prefectură “Cartea minciunilor USL”

PDL Satu Mare a depus la Prefectură “Cartea minciunilor USL”

Odelegație PDL a depus, luni, 17 martie, la Prefectura Satu Mare “Cartea minciunilor USL”, care cuprinde bilanțul celor 22 de luni de guvernare Ponta și Antonescu.

Potrivit președintelui Organizației Județene Satu Mare a PDL, Petre Mureșan, „Cartea minciunilor” cuprinde bilanțul minciunilor USL pe fiecare domeniu. „Concluzia este că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful”,Mureșan.

El a ținut să precizeze că PDL a făcut bilanțul Guvernării USL pentru că Victor Ponta și Crin Antonescu  se comportă acum de parcă ar fi fost adversari politici dintotdeauna. „PDL le transmite lui Ponta și Antonescu că nu pot să <<șteargă>> cu buretele toate relele pe care le-au făcut României timp de doi ani cât au fost la putere și încă un an înainte de asta. Ponta crede că un Guvern nou îl face pe el și PSD mai curat și mai uscat, iar Antonescu se comportă de parcă simpla afirmație că este în opoziție șterge tot răul pe care l-a făcut României”.

”Carte a minciunilor USL” trebuie să fie un manual pentru orice cetățean, un manual despre cum să nu se mai lase înșelați de promisiuni populiste, minciuni și manipulări. „Ponta și Antonescu trebuie să știe că minciunile pe care le-au servit cetățenilor acestei țări nu dispar și nu se uită. Vor plăti pentru faptul că au înșelat românii și pentru doi  ani de scandal, incompetență și promisiuni neonorate”.

El a arătat că în 22 de luni de guvernare, PSD și PNL au introdus 35 de noi taxe și impozite în decursul a două valuri majore de modificare a cadrului fiscal, luând 3 miliarde de lei din buzunarul românilor și firmelor românești.

„Când se pregătea să vină la putere, USL nu a promis <<incompetență crasă până la capăt>>, dar exact asta a livrat românilor. De la eșecul răsunător și dezastruos al privatizării Oltchim până la incompetența criminală demonstrată de Guvernul Ponta 2 în cazul accidentului din Apuseni, USL a demonstrat că a vrut puterea pentru interesele sale proprii și habar nu are cu cine și cum să guverneze”, susține liderul PDL Satu Mare.

“Cartea minciunilor USL” este titlul unui document de 47 de pagini pe care organizațiile PDL l-au depus, sâmbătă, la  sediile prefecturilor din toată țara.

2 COMENTARII

  1. trebuie completata cu cartea jafului guvernarii udmr +PDL si cu dezastrul din invatamant lasat de funeriu si de inchiderea spitalelor datoata lui cseke din marghita-bihor

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente