Acasă sus Pedofilul Adrian Nistor condamnat la 2 ani de închisoare

Pedofilul Adrian Nistor condamnat la 2 ani de închisoare

Miercuri, 18 iunie, magistrații Judecătoriei Satu Mare s-au pronunțat în dosarul pedofilului Adrian Nistor, tânărul sătmărean acuzat de corupție sexuală, condamnându-l la 2 ani de închisoare cu executare la care se adaugă și plalata unor daune morale în valoare de 30.000 lei. Sentința nu este însă definitivă, deoarece Nistor are posibilitatea să atace hotărârea instanței în decurs de 10 zile. Inculpatul nu a fost prezent la pronunțarea sentinței.

Deși avocatul copilului agresat a cerut de mai multe ori schimbarea juridică a faptei din „corupție sexuală” în „agresiune sexuală”, instanța a respins solicitarea apărătorului. „Vom merge mai departe deoarece nu suntem de acord cu această sentință. Pedeapsa este prea mică deoarece s-a considerat a fi corupție sexuală și nu agresiune. Vom ataca sentința”, spune tatăl copilului agresat.

Totodată, Adrian Nistor are la dispoziție 10 zile să atace cu apel sentința ceea ce probabil se va întâmpla în zilele următoare. Asta va duce însă la prelungirea procesului.

Adrian Nistor a ajuns în fața instanței după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anișori. Pentru a nu se afla cele întâmplate Nistor l-a speriat pe micuț spunându-i că dacă va povesti cuiva ceva, atunci va muri. Speriat, copilul a păstrat tăcerea luni la rând. Cazul a intrat în atenția publicului la sfârșitul anului trecut, moment în care a fost demarată ancheta în acest dosar.

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente