Acasă Locale Stiri Satu Mare Peste 1200 de firme premiate la „Balul Oamenilor de Afaceri”

Peste 1200 de firme premiate la „Balul Oamenilor de Afaceri”

Bal3

Vineri, 13 noiembrie la restaurantul Miorița din Satu Mare a avut loc cea de-a XXII-a ediție a „Balului Oamenilor de Afaceri”, mai exact „Top-ul firmelor” sătmărene.
La acest eveniment dintre oficialități au participat președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, președintele Camerei de Comerț Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, deputatul social-democrat Octavian Petric, senatorul UDMR Pataki Csaba, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.
Directorul Camerei de Comerț Satu Mare, Daniela Culic, a subliniat faptul că evenimentul din această seară este „de maximă importanță pentru economia județului, iar pentru noi o bucurie. Anul acesta e a 22-a ediție și în mod fericit se suprapune cu 25 de ani de activitate a Camerei de Comerț din Satu Mare. Am dorit să fie un eveniment special așa că pe lângă modul în care organizăm de obicei, cu premiere și o parte să spunem oficială, de recunoaștere a meritelor firmelor de excelență din județ, avem un program mai special. Astăzi, am invitat formația Compact și sper să le facem o plăcere oamenilor de afaceri”.
În luarea de cuvânt Aurelia Fedorca a declarat că „județul Satu Mare beneficiază în următorii patru ani de finanțări pentru investiții majore în administrația publică astfel încât și dumneavoastră, oamenilor de afaceri, să vă fie mai bine și bineînțeles, sper că o bună parte dintre dumneavoastră sunteți parteneri în contractele noastre de dezvoltare a județului”.
Deputatul Octavian Petric a subliniat faptul că parlamentarii sătmăreni „promovează proiecte care să ajute mediul de afaceri”.
„Dumneavoastră, prin activitatea pe care o desfășurați, contribuiți în mod direct la dezvoltarea județului Satu Mare”, a subliniat președintele CJ, Adrian Ștef. Acesta a vorbit despre proiectele PNDL, pentru care au fost alocați 150 milioane de euro, aferente celor „92 de proiecte de infrastructură în județul Satu Mare, dintre care drumuri județene vor fi reabilitate în lungime de 200 de km”.
După luările de cuvânt a urmat festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județul Satu Mare.

balul oamenilo rde afaceri (1) balul oamenilo rde afaceri (2) balul oamenilo rde afaceri (3) balul oamenilo rde afaceri (4) balul oamenilo rde afaceri (5)

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente