Acasă Locale Stiri Satu Mare Peste 1200 de firme premiate la „Balul Oamenilor de Afaceri”

Peste 1200 de firme premiate la „Balul Oamenilor de Afaceri”

Bal3

Vineri, 13 noiembrie la restaurantul Miorița din Satu Mare a avut loc cea de-a XXII-a ediție a „Balului Oamenilor de Afaceri”, mai exact „Top-ul firmelor” sătmărene.
La acest eveniment dintre oficialități au participat președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, președintele Camerei de Comerț Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, deputatul social-democrat Octavian Petric, senatorul UDMR Pataki Csaba, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.
Directorul Camerei de Comerț Satu Mare, Daniela Culic, a subliniat faptul că evenimentul din această seară este „de maximă importanță pentru economia județului, iar pentru noi o bucurie. Anul acesta e a 22-a ediție și în mod fericit se suprapune cu 25 de ani de activitate a Camerei de Comerț din Satu Mare. Am dorit să fie un eveniment special așa că pe lângă modul în care organizăm de obicei, cu premiere și o parte să spunem oficială, de recunoaștere a meritelor firmelor de excelență din județ, avem un program mai special. Astăzi, am invitat formația Compact și sper să le facem o plăcere oamenilor de afaceri”.
În luarea de cuvânt Aurelia Fedorca a declarat că „județul Satu Mare beneficiază în următorii patru ani de finanțări pentru investiții majore în administrația publică astfel încât și dumneavoastră, oamenilor de afaceri, să vă fie mai bine și bineînțeles, sper că o bună parte dintre dumneavoastră sunteți parteneri în contractele noastre de dezvoltare a județului”.
Deputatul Octavian Petric a subliniat faptul că parlamentarii sătmăreni „promovează proiecte care să ajute mediul de afaceri”.
„Dumneavoastră, prin activitatea pe care o desfășurați, contribuiți în mod direct la dezvoltarea județului Satu Mare”, a subliniat președintele CJ, Adrian Ștef. Acesta a vorbit despre proiectele PNDL, pentru care au fost alocați 150 milioane de euro, aferente celor „92 de proiecte de infrastructură în județul Satu Mare, dintre care drumuri județene vor fi reabilitate în lungime de 200 de km”.
După luările de cuvânt a urmat festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județul Satu Mare.

balul oamenilo rde afaceri (1) balul oamenilo rde afaceri (2) balul oamenilo rde afaceri (3) balul oamenilo rde afaceri (4) balul oamenilo rde afaceri (5)

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente