Acasă interviu Jurnal Interviu cu Patricia Pap: ''Eu cred că în viață sunt lucruri mult...

Interviu cu Patricia Pap: ”Eu cred că în viață sunt lucruri mult mai importante decât bani!”

page1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1.Mă numesc Patricia Pap am 18 ani , studiez la Colegiul Național Ioan Slavici , în clasa a 12-a ! Sunt în zodia scorpion, care mă caracterizează destul de bine, zic eu!

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

2 . Bărbatul ideal ?! Nu cred că există ! Precum nu există nici femeia ideală ! Eu cred că ideali suntem în momentul în care există: bun simt , respect , încredere , comunicare afecțiune …

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”

3 . Orice persoană , poate să ajungă ” domn ” , chiar și din întâmplare , dar omenie e un lucru mai rar întâlnit în zilele noastre ! Domn se poate numi oricine , care este îmbrăcat în haine de firma , sau cu o poziție socială mai bună , dar caracterul unde e ? Coloana vertebrală ? Educația ? Eu spun că aceste lucruri te fac OM ! ” sufletul te face OM , hainele , poziția socială DOMN ” .

Patricia Pap (14)4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

4 . Probabil pentru că sunt foarte accesibile în ziua de azi , din cauza anturajului ori din teribilism. Chiar nu știu ?! Tot ce știu este că consecințele consumului nu duc la o viață frumoasă și liniștită !

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?

5 . Dragoste la prima vedere ? Nici într-un caz ! Atracție la prima vedera da ! Dragostea este după părerea mea un sentiment mult mai profund pe care o descoperi zi de zi !!

6. Ce hobby-uri ai?

6 . Îmi place să dansez , să mă plimb , să practic sport , să socializez …

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?

7 . Cel mai mult la un om , apreciez simplitatea , sinceritatea , bunătatea ! Nu îmi plac oamenii prefăcuți , oamenii care încearcă să se prezinte ceea ce NU SUNT !!

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

8 . Satu Mare pentru mine este locul unde m-am născut , am crescut și m-am format că om . Și oriunde mă va purta viața, mereu mă voi întoarce cu drag , pentru că acasă e cel mai bineee !!

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9 . Din păcate pentru unii banii contează mult mai mult decât ar fi normal ! Da , e nevoie și de bani, dar cu banii nu putem cumpăra, sănătate fericire … eu cred că în viață sunt lucruri mult mai importante decât bani! Poți să trăiești frumos și cu bani mai puțini !

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10 . Nu contează cine conduce lumea , femeie sau bărbat , pentru că din punctul meu de vedere atât bărbații cât și femeile ar trebui să fie egali . După părerea mea contează să fie OM și să fie corect !

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

11 . Vă mulțumesc și eu , iar cititorilor le doresc să fie mereu cu zâmbetul pe buze și le doresc să fie mereu înconjurați de oameni dragi ! V-am pupat!

A. B.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente