Acasă interviu Jurnal Interviu cu Patricia Pap: ''Eu cred că în viață sunt lucruri mult...

Interviu cu Patricia Pap: ”Eu cred că în viață sunt lucruri mult mai importante decât bani!”

page1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1.Mă numesc Patricia Pap am 18 ani , studiez la Colegiul Național Ioan Slavici , în clasa a 12-a ! Sunt în zodia scorpion, care mă caracterizează destul de bine, zic eu!

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?

2 . Bărbatul ideal ?! Nu cred că există ! Precum nu există nici femeia ideală ! Eu cred că ideali suntem în momentul în care există: bun simt , respect , încredere , comunicare afecțiune …

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”

3 . Orice persoană , poate să ajungă ” domn ” , chiar și din întâmplare , dar omenie e un lucru mai rar întâlnit în zilele noastre ! Domn se poate numi oricine , care este îmbrăcat în haine de firma , sau cu o poziție socială mai bună , dar caracterul unde e ? Coloana vertebrală ? Educația ? Eu spun că aceste lucruri te fac OM ! ” sufletul te face OM , hainele , poziția socială DOMN ” .

Patricia Pap (14)4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

4 . Probabil pentru că sunt foarte accesibile în ziua de azi , din cauza anturajului ori din teribilism. Chiar nu știu ?! Tot ce știu este că consecințele consumului nu duc la o viață frumoasă și liniștită !

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?

5 . Dragoste la prima vedere ? Nici într-un caz ! Atracție la prima vedera da ! Dragostea este după părerea mea un sentiment mult mai profund pe care o descoperi zi de zi !!

6. Ce hobby-uri ai?

6 . Îmi place să dansez , să mă plimb , să practic sport , să socializez …

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?

7 . Cel mai mult la un om , apreciez simplitatea , sinceritatea , bunătatea ! Nu îmi plac oamenii prefăcuți , oamenii care încearcă să se prezinte ceea ce NU SUNT !!

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

8 . Satu Mare pentru mine este locul unde m-am născut , am crescut și m-am format că om . Și oriunde mă va purta viața, mereu mă voi întoarce cu drag , pentru că acasă e cel mai bineee !!

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

9 . Din păcate pentru unii banii contează mult mai mult decât ar fi normal ! Da , e nevoie și de bani, dar cu banii nu putem cumpăra, sănătate fericire … eu cred că în viață sunt lucruri mult mai importante decât bani! Poți să trăiești frumos și cu bani mai puțini !

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

10 . Nu contează cine conduce lumea , femeie sau bărbat , pentru că din punctul meu de vedere atât bărbații cât și femeile ar trebui să fie egali . După părerea mea contează să fie OM și să fie corect !

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

11 . Vă mulțumesc și eu , iar cititorilor le doresc să fie mereu cu zâmbetul pe buze și le doresc să fie mereu înconjurați de oameni dragi ! V-am pupat!

A. B.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente