vineri, mai 31, 2024
AcasăsusPNL se luptă pentru combaterea traficul și consumului de droguri

PNL se luptă pentru combaterea traficul și consumului de droguri

Liberalul Gabriel Andronache scrie pe pagina sa de Facebook ca PNL este partidul care combate traficul de droguri. Acesta aducând și argumente în acest sens, astfel PNL devine unicul partidul care combate traficul și consumul de droguri!

Alina Gorghiu, senator PNL, a elaborat, iar Parlamentul a adoptat Legea privind Registrul Automatizat al traficanților de droguri (toți traficanții sunt incluși într-o bază de date, iar Poliția controlează periodic ce fac acești dealeri ai morții). Legea nr. 61/2024

Totodata a fost adoptată legea prin care toate penitenciarele din țară au obligația de a crea secții specializate pentru tratarea dependenților de substanțe psihoactive care se află în perioada de executare a unei pedepse privative de libertate. Legea nr.59/2024

Ministrul PNL al Justiței, Alina Gorghiu, a inițiat Legea „2 mai” datorită căreia traficanții de droguri nu mai pot primi pedepse cu suspendare a executării pedepsei, ci exclusiv pedepse cu executare.

Cătălin Predoiu, Ministrul PNL de Interne a inițiat și implementat planuri de acțiune concretă a structurilor specializate ale Poliției Române contra traficanților și consumului de droguri. Acțiunile dau roade, se vede în numărul din ce în ce mai mare de arestări, de dosare de urmărire penală și de condamnări realizate prin munca asiduă a structurilor specializate ale statului.

“Partidul Naţional Liberal este principalul partid care combate traficul și consumul de droguri, cu 3 legi intrate în vigoare și planuri de acțiuni implementate la nivel guvernamental. Acțiuni concrete!” transmite Liberalul Gabriel Andronache pe pagina sa de Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente