Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

În perioada 06-07.03.2015, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 330 sancțiuni contravenționale în valoare de 33 430 lei.

Printre cei sancționați se numără: 31 pietoni, 17 bicicliști, 3 căruțași, 90 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 45 care nu au folosit centura de siguranță, 16 care nu aveau documentele asupra lor, 35 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice, 15 opriri sau staționări în locuri interzise.

În data de 06.03.2015, în jurul orei 11,40, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, l-au depistat în trafic, pe raza localității Gherța Mică pe IOAN P., de 51 ani, care a mopedă fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

În data de 07.03.2015, în jurul orei 18,10, pe Drumul Județean 193, între localitățile Rușeni și Tătărăști, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe ELEMER M., de 38 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

În data de 07.03.2015, în jurul orei 22,10, pe strada Înfrățirii din orașul Tășnad, polițiștii formațiunii rutiere a Poliției orașului Tășnad l-au depistat în trafic pe FLORIN P., de 30 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

Polițiștii Postului comunal Odoreu l-au identificat pe JOZSEF V., de 31 ani, care, în noaptea de 05/06.03.2015, ca fiind autorul distrugerii stâlpului din beton, de susținere a rețelei electrice, de pe strada Principală din localitatea Mărtinești. Acesta, aflându-se la volanul unei autoutilitare, în noaptea de 05/06.03.2015, în jurul orei 01,00, a intrat în stâlpul susmenționat. Nu au fost înregistrate victime, rezultând avarierea stâlpului și a autoutilitareI. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, iar permisul de conducere a lui JOZSEF V a fost ridicat în vederea suspendării pe o perioadă de 30 de zile ca urmării neprezentării în termen de 24 de ore de la producerea evenimentului rutier.

În data de 08.03.2015, în jurul orei 04,05, pe strada Cloșca din orașul Tășnad, polițiștii formațiunii rutiere a Poliției orașului Tășnad l-au depistat în trafic pe MARIN C., de 30 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale l-au identificat și prins pe LUCIAN B., de 33 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. A fost încarcerat în vederea executării pedepsei.

În data de 06.03.2014, în jurul orei 23,25, ca urmare a sesizării prin Sistemul Național de Urgență 112, patrula de ordine publică de pe raza municipiului Carei, formată dintr-un polițist și un jandarm, s-a deplasat la un scandal iscat la un bar din Carei și au intervenit pentru aplanarea conflictului dintre JOZSEF K., de 32 ani și MARIAN G., de 39. Pe fondul unei discuții în contradictoriu, primul i-a aplicat celui de-al doilea mai multe lovituri, cu un baston, peste cap și corp. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În data de 07.03 2015, în jurul orei 08,50, polițiștii Secției Rurale de Poliție Valea Vinului au fost sesizați de partea vătămată GHEORGHE P., că, în noaptea de 06/07.03.2015, în localitatea Iegheriște, autori necunoscuți au pătruns prin spargerea geamului într-o anexă și i-au sustras un motoferestrău, o coasă mecanică, un aparat de sudură, o rindea electrică și un furtun de la un aspirator, cauzând o pagubă de aproximativ 3 500 lei.
În urma cercetărilor, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind S.M., de 17 ani și B.R., de 14 ani. Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit părții vătămate, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 08.03.2015, în jurul orei 00,40, polițiștii Secției Rurale Tășnad, au fost sesizați că în centrul localității Supuru de Jos are loc un scandal. S-au deplasat de urgență la fața locului, reușit aplanarea acestuia. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri, V.M., de 15 ani, G.I., de 16 ani, COSMIN V., de 19 ani, IOSIF I., de 22 ani, IOSIF G., de 21 ani, le-au aplicat, cu pumnii și cu bâtele, mai multe lovituri numiților GEORGE Ș, de 22 ani și Sebastian T., de 18 ani, provocându-le leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Județean Satu Mare. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente