Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

In data de 15.04.2015, în jurul orelor 09,36 pe DN 1C, în afara localității Turulung, G. Nicolae de 62 ani, din Halmeu, pensionar, în timp ce a conducea autoturismul marca VW Passat, a adormit la volan pierzând controlul autoturismului intrând în șanțul din partea stângă a direcției de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto.
Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Ieri, 15 aprilie a.c., în jurul orelor 22,35, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug, au fost sesizați de către o femeie de 30 ani, din Gelu, despre faptul că fiul ei minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla în centrul localității Gelu în jurul orei 21,30, a fost lovit de mai multe ori cu pumnii în zona capului, de către numițiide către doi minori în vârstră de 14 ani din Terebești. Persoana vătămată, a fost transportată la U.P.U. Satu Mare de către Serviciul Ambulanță, unde s-a constatat că acesta prezintă ușoare leziuni la nivelul capului care nu i-au pus în pericol viața sau intregritatea corporală, aflându-se în afara oricărui pericol.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

Tot în cursul zilei de ieri, N. Lucian de 19 ani din Călinești Oaș, conducând mociclul marca Piaggio, proprietate personală, pe D.J. 109 L, în Călinești Oaș, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare autoaccidentându-se ușor. Polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie. Susnumitul a fost transportat la Spitalul Mun. Satu Mare pentru investigații medicale unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolmii.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă și pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate246 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.125 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 38 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.250 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente