Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Infracțiune de lovire

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii de ordine publică sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe bulevardul Henry Coandă, din municipiul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat din localitatea Turț, împreună cu fiul său, i-ar fi aplicat lui Emil Z. lovituri cu pumnii și picioarele . Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

A furat dar a fost prins

În cursul zilei de ieri polițiștii au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.
În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că la sfârșitul săptămânii trecute Ioan M., din județul Iași ar fi pătruns în interiorul unui imobil situat pe raza municipiului Satu Mare, prin escaladarea geamului care era deschis și ar fi sustras un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 200 lei.
S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
.

Depistat conducând deși nu poseda permis

La data de 13 mai 2015, ora 03.20 polițiștii negreșteni au identificat în trafic, pe strada Victoriei, din Negrești Oaș, autoturismul marca Toyota, înmatriculat în alt stat, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.
În urma controlului efectuat s-a stabilit că Gheorghe L. a condus autoturismul deși nu poseda permis de conducere de nici o categorie, iar autoturismul nu avea drept de circulație pe teritoriul României.
Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat și care nu are drept de circulație în România.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente