Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

 

Infracțiuni de furt

În cursul zilei de ieri polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la începutul lunii mai, în timp ce efectua serviciul de pază în incinta unui magazin de îmbrăcăminte și-ar fi însușit fără drept, un telefon mobil marca Samsung, cauzând un prejudiciu de 2000 lei. Telefonul ar fi fost uitat de partea păgubită Raluca H., în cabina de probă a magazinului.
Ieri polițiștii de investigații criminale în urma activităților specifice desfășurate au identificat pe Robert D., care la data de 30.04.2015 aflându-se în piața de alimente Someș ar fi profitat de neatenția unei femei, de 72 de ani, și i-ar fi sustras acesteia din buzunarul paltonului suma de 35 de lei.
Miercuri, în jurul orei 13.30 polițiștii au fost sesizați de către agenții de pază, din cadrul unui supermarket situat pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, despre faptul că ar fi surprins o persoană de sex masculin care ar fi sustras cosmetice din incinta magazinului.
Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, care prin sustragerea produsului cosmetic ar fi cauzat un prejudiciu de peste 50 lei.
În toate situațiile prejudiciul a fost recuperat și s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Depistat conducând deși nu poseda permis de conducere

La data de 27 mai a.c., ora 19.40 polițiștii din Racșa au identificat în trafic, pe raza localității Racșa, județul Satu Mare, autoturismul marca Dacia, la volanul căreia se afla o persoană de sex masculin.

În urma controlului efectuat s-a stabilit că bărbatul care conducea autoturismul, Alexandru M. nu poseda permis de conducere de nici o categorie.
În cauză s-a întocmit lucrare penală și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Infracțiune de lovire

Miercuri, în jurul orei 14.00 polițiștii de ordine publică din Livada, au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată .
Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri între Irina D. și concubinul acesteia, a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul , în vârstă de 46 de ani, ar fi împins-o pe femeie, iar aceasta ar fi căzut și s-ar fi lovit în zona capului.
Echipajul medical sosit la fața locului a acordat îngrijiri victimei însă aceasta a refuzat să se deplaseze la unitatea medicală.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente