Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia-11

In data de 17.12.2015, în jurul orelor 13,00, am fost sesizati prin SNAU 112, de către H. Maria, dinSatu Mare, factor poștal la Posta Română, care reclama faptul că i-a fost sustras un rucsac cu corespondență și ziare din portbagajul bicicletei, pe care o lasase neasigurată în fața unui imobil de pe strada str. Ceahlăului, din Satu Mare. La fata locului s-a deplasat patrula mixta formată din polițist și jandarm, care, la scurt timp l-a identificat pe autor, fiind vorba despre N. Csaba de 46 ani, din Satu Mare, având asupra lui rucsacul cu corespondenta si ziarele, prejudicial fiind recuperat.
Cercetarile continua cu autorul în stare de libertate.

Polițiștii din cadrul Postului Comunal de Poliție Moftin au fost sesizați de către B.Mihaela, director al Școlii Gimnaziale din localitatea Moftinu Mic cu privire la faptul că un minor în vârstă de 15 ani, din Ghilvaci, a oferit spre vânzare, mai multor elevi ai școlii, cutii cu pocnitori pentru diferite sume de bani. Polițiștii au găsit asupra minorului 60 bucăți pocnitori, care au fost ridicate în vederea expertizării pentru stabilirea categoriei din care fac parte.
In cauză s-a întocmit s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializarea articolelor pirotehnice către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani, faptă prev. de art.37 lit b din Legea 126/1995 Rep.

Ieri, 17 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei oras Ardud, l-au identificat pe DN 19 A pe raza localității Mădăras, pe L. David, de 20 ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism având placuțele de înmatriculare provizorii expirate. Susnumitul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de „punerea in circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat ” fapta prevazută și pedepsită de art.334 alin.1 din Cod Penal.

Polițiștii rutieri negreșteni, l-au depistat ieri, în jurul orelor 23,40, pe S.Geczi , de 37 ani, din Vama, conducând autoturismul marca Peugeot, pe D.N. 19, în localitatea Orașu Nou, având o concentrație alcoolică de 0,66 alcool pur în aerul expirat. Susnumitul a fost condus la Spitalul Or. Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice din sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o concentrație alcoolică peste limita legală.


Joi, 17.12.2015 , în jurul orelor, 18,40 pe DN 19 în localitatea Decebal, avut loc un accident mortal de circulație. S. Gheorghe de 55 ani, din localitatea Drăgușeni, conducând autoturismul marca Smart cu nr. de înmatriculare SM-12-EAS, a accidentat mortal pe P. Gheorghina de 58 ani, din Decebal, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă și pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum și pentru combaterea transportuluide persoane contra cost au fost aplicate 240 sancțiuni contravenționale în valoare de 29.417 lei.
De asemenea au fost reținute 15 permise de conducere, din care: 2 pentru depășire neregulamentară, 6 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentrație alcoolică peste limita legal admisă, 4 pentru neacordare de prioritate, 2 pentru nerespectarea semnalele luminoase de culoare roșie și cele acustice aflate în funcțiune la trecerea la nivel cu calea ferată, 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente