Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

sigla_politia_romana_18672900

În data de 26 ianuarie 2016, orele 14,00, polițiștii din comuna Racșa au fost sesizați de către soția unui bărbat, cu privire la dispariția acestuia.
Bărbatul se numește CUC VASILE, de 58 ani, din Racșa, iar în dimineața zilei de 25 ianuarie a.c., acesta a plecat voluntar de acasă cu intenția de a se deplasa în târgul de animale din Seini, județul Maramureș, de unde nu s-a mai întors.
Polițiștii din cadrul inspectoratului desfășoară activități de depistare a peranei dispărute.
Persoanele care pot furniza informații în acest sens sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau cea mai apropiată secție de poliție.

La data de 31 ianuarie 2016, ora 15:30, polițiștii Secției Poliție Rurală Valea Vinului, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o persoană din Păulești, despre un conflict izbucnit în localitatea Petin.
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că în urma unui conflict spontan între doi consăteni, unul dintre ei, în vârsta de 34 de ani, a spart cu o piatră geamul termopan de la locuința celuilalt, cauzându-i un prejudiciu estimat la 350 lei.
În cauză s-a înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii imfracțiunii de distugere.

Tot în 31.01.2016, în jurul orei 20:00, poliștii din carul Poliției oraș Ardud, l-au identificat pe Ignat R., de 50 ani într-un local din Ardud, în care avea interdicția de a intra, măsură dispusă de către Judecătoria Satu Mare prin control judiciar, unde l-a amenințat cu acte de violență pe C. Gabriel, din Ardud, iar la plecare a lovit cu piciorul în autoturismul acestuia ce se afla parcat în fața localului, producându-i avarii de aproximativ de 500 lei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

În cursul zilei de ieri, în jurul orelor 18:30 polițiștii Secției Rurale Satu Mare, au fost solicitați sa intervină pentru aplanarea unui conflict în com. Vetiș.
La fața locului, polițiștii au stabilit că pe fondul unor discuții contradictorii, numitul B. Pal, de 25 ani, l-a lovit cu o bâtă la nivelul capului pe Z. Zoltan de 59 ani, provocându-i leziuni.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar agresorului i-a fost întocmit dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

În cadrul acțiunilor desfășurate joi pe raza municipiului și a județului Satu Mare, pentru reducerea riscului rutier și pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost reținute 5 permise de conducere, pentru abateri ca: depășire neregulamentară (2), neacordarea priorității de trecere autovehiculelor(1), depașirea limitei de viteză (1) și consum de alcool(1). De asemenea au fost aplicate 148 contravenții, în valoare de 14.467 lei.
În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 29 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.300 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Se redeschid sălile de fitness

Reamintim faptul că,de noaptea trecuta de, la ora 00,00, municipiul Satu Mare a iesit din carantina zonală instituită în data de 19...

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj

Edi Iordănescu, 42 de ani, va fi noul antrenor al campioanei României! Ardelenii s-au oprit la Iordănescu jr. singurul...

Fără chinezi în America

Administrația Trump a emis miercuri noi decizii care afectează călătoriile în Statele Unite ale membrilor Partidului Comunist Chinez (PCC) și ale familiilor...

Comorile naturale din Parcul Apuseni

Parcul Natural Apuseni – Vino la moții din Apuseni pentru o experiență completă, încărcată de spiritualitate, cu un puternic sentiment de „acasă“....

Comentarii recente