Acasă Locale Stiri Satu Mare Suporterii luptă pentru demisia sau demiterea președintelui, Dan Băbuț

Suporterii luptă pentru demisia sau demiterea președintelui, Dan Băbuț

12650330_434357450094542_3903824_nSuporterii galeriei Peluza Sud cer demiterea sau demisia președintelui Clubului FC Olimpia, Dan Băbuț.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 1 februarie, aceștia și-au manifestat nemulțumirea față de actualul președinte al Clubului FC Olimpia. „Vrem un președinte full-time, nu doar în weekend.”, a declarat Ciprian Bretan.

Aceștia au mărturisit că sunt dezamăgiți de starea jalnică în care se află Stadionul Olimpia. De asemenea, și de faptul că managmentul clubului promovează fotbaliști din altă parte în defavoarea celor sătmăreni. Suporterii consideră că situația în care s-a ajuns se datorează faptului că lipsește cu desăvârșire transparența și comunicarea din partea președintelui, Dan Băbuț.

„Vrem să evităm ca Olimpia să fie arătată cu degetul. Satu Mare are foame de fotbal, iar ceea ce i se pune în farfurie este inacceptabil.” a declarat Ciprian Bretan.

Suporterii Peluzei Sud au mărturisit că nu vor mai susține echipa la meciurile de acasă și că vor face tot posibilul pentru a își duce scopul la îndeplinire. „Vom merge până la demiterea sau demisia președintelui, Dan Băbuț.”, au declarat aceștia.

Președintele, Dan Băbuț, a fost, de asemenea, invitat la conferință. Suporterii și-ar fi dorit un dialog public și transparent, însă acesta nu s-a prezentat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente