Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia

Autor de furt, identificat

Un bărbat bănuit că ar fi sustras bani și bijuterii dintr-o locuință din Pișcolt, este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii de infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de 09 februarie 2016, polițiștii Secției Rurale Petrești, în urma activităților specifice desfașurate, au reușit identificarea principalului bănuit într-o infracțiune de furt comisă anul trecut și rămasă inițial cu autori necunoscuți.
Astfel, în urma cercetărilor efectuate, s-a reținut în sarcina lui Remus P. de 40 de ani, din Valea lui Mihai, faptul că prin ușa închisă dar neasigurată, a pătruns în locuința lui Gheorghe U. din com. Pișcolt, de unde a sustras suma de 5.500 lei și bijuterii in valoare de 4.500 lei, prejudiciu nerecuperat până în acest moment.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Activități pe linie rutieră

Și în cursul zilei de ieri, polițiștii s-au aflat pe principalele artere de circulație pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere grave și pentru a combate principalele cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunilor desfășurate marți de către polițiști , pe raza municipiului și a județului Satu Mare, au fost reținute 16 permise de conducere, din care 15

pentru neacordare prioritate de trecere pietoni și unul pentru pătrunderea în intersecție pe culoarea roșie a semaforului. De asemenea au fost aplicate 264 contravenții, în valoare de 30.105 lei.

Acționând pe raza localității Lipău, polițiștii rutieri sătmareni au depistat în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla Vasile I. în vârstă de 30 de ani.
În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că, autoturismul avea aplicate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu a căror valabilitate era expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente