Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

sigla_politia_romana_18672900

Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de către polițiști

Polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia instanța a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Ieri, 15 februarie, polițiștii de investigații criminale ai Poliției Oraș Negrești Oaș, au acționat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii și pentru punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanță. Astfel, a fost identificat Radu P.de 20 de ani din Negrești Oaș, pe numele căruia Curtea de Apel Oradea a emis mandat de executare a pedepsei pentru comiterea infracțiunii de ultraj.
Tânărul își va executa pedeapsa într-un centru de reeducare.


Bănuit de furt identificat de polițiști

Un bărbat, care a sustras din poșeta unei femei portmoneul cu bani și acte personale, a fost identificat ieri. Polițiștii au reușit să recupereze întreg prejudiciul.

Un careian în vârstă de 53 de ani a fost identificat ca fiind principalul bănuit de sustragerea unui portmoneu ce conținea bani și acte personale, din poșeta unei femei. Fapta s-a petrecut în data de 10 februarie într-o biserică din Satu Mare.

Prejudiciul constând în acte și bani, estimat la valoarea de 280 lei, a fost recuperat în totalitate, iar Marton B. este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.

Articolul precedentModificări la clasele gimnaziale
Articolul următorInfracțiune rutieră
- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente