29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare
În data de 26.02.2016, în jurul orei 20.40, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes Vito, pe DJ 193 în localitatea Păulești, I. Darian de 23 ani, l-a accidentat pe grav pe C. Gheorghe care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, fără a avea îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În data de 27.02.2016, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Lipău, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, C. Nicolae de 50 ani a fost lovit cu pumnii și picioarele în zona ficatului și a feței de către V. Mihai de 61 ani.
Polițiștii Secției 1 Poliție rurală Valea Vinului efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 27.02.2016, în jurul orelor 20.25, polițiștii Secției 1 Poliție rurală Valea Vinului au fost sesizați prin numărul de urgență 112 despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său în localitatea Ambud, fiind sub influența băuturilor alcoolice, M. Francisc de 28 ani și-a înfipt un cuțit în zona dreaptă a toracelui.
Cel în cauză a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În data de 27.02.2016, în jurul orelor 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați telefonic, prin numărul pentru situații de urgență 112, despre faptul că, în timp ce efectua operațiuni de descărcare a unei autoutilitare aflată în curtea unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare, N. Zoltan de 45 ani s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea/nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au inițiat și desfășurat acțiuni cu efective mărite în sistem integrat, în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național.
Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere, au fost desfășurate activități suplimentare față de cele ale dispozitivelor curente din teren.
Astfel, peste 120 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din cadrul Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase au efectuat 29 de acțiuni și controale specifice muncii de poliție, în colaborare cu efective ale celorlalte structuri aparținând Ministerului Afacerilor Interne.
În urma activităților desfășurate au fost întocmite 9 dosare penale și au fost aplicate 518 sancțiuni contravenționale, 407 dintre acestea conducătorilor auto care au încălcat prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar celelalte pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică și desfășurarea activităților comerciale.
Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 47.505 lei.
De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării sau pentru continuarea cercetărilor bunuri în valoare de aproximativ 3.500 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 11 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Exemple:

În data de 26.02.2016, în timp ce încerca să iasă cu autoutilitară marca Citroen, de pe un podeț pe DN 1C, în orașul Livada, la km 197+100m, N. Alexandru de 41 ani a pierdut controlul volanului, intrând cu autovehiculul în șanțul situat pe partea dreaptă a direcției de mers.
Sosiți la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Livada l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest, care a indicat o îmbibație alcoolică de 0,80 mg./l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare în vederea recoltării de probe biologice. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare l-au identificat în data de 26.02.2016 în jurul orelor 22.00, pe T. Ioan de 43 ani, în timp ce conducea pe DJ 195, în localitatea Potău, un autoturism marca Volkswagen, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare false și fără a poseda permis de conducere.
În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.

În data de 26.02.2016, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Satu Mare, l-au identificat pe L. Radu de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe str. Careiului din municipiul Satu Mare, având o îmbibație alcoolică de 0,87 mg./l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În data de 27.02.2016, în jurul orelor 18.25, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad l-au identificat pe T. Cristian de 24 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe str. Santăului din orașul Tășnad, având o îmbibație alcoolică de 0,67 mg./l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au identificat în data de 27.02.2016 în jurul orelor 20.25, pe V. Ioan în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen pe str. Principală din localitatea Coca, județul Satu Mare, având o îmbibație alcoolică de 0,90 mg./l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul orașului Negrești Oaș, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente