29.8 C
New York City
luni, august 8, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareLicitație caritabilă organizată de Asociația ”Stea” și Ascociația ”Sătmărenii”

Licitație caritabilă organizată de Asociația ”Stea” și Ascociația ”Sătmărenii”

licitatie caritabila (1)

Sâmbătă 27 februarie Asociația Sătmărenii în colaborare cu Asociația Stea au organizat o licitație caritabilă cu scopul de a sprijini cazurile umanitare. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Promena Satu Mare. În deschidere au luat cuvântul Felician Pop, managerul Muzeului Județean Satu Mare, Robert Laszlo, managerul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale,  Cristina Bala, președintele Asociația Stea, precum și cei doi invitați speciali ai evenimentului Izidor Bunea, multiplu campion de MMA și Andrei Colțea lector universitar la Universitatea de studii Româno-Americane București.

Evenimentul a fost decorat cu momente artistice susținute de Raluca Dumitru, Paula Coteț, Sergiu Gliga, Rareș Jucan și George Negrea. Licitația a avut un real succes, suma strânsă fiind de 4335 de lei.

Omul de afaceri Kira Beniamin a sprijinit cel mai mult această licitație, cumpărând cele mai multe obiecte licitate.

La finalul licitației Florin Lăcătuș, Președintele Organizației de tineret Prietenii Muzeului Sătmărean a ținut un discurs de mulțumire pentru sprijinul celor implicați în acest eveniment. El a scos în evidență faptul că nu e suficient să dai o farfurie cu mâncare unui om sărac, ci trebuie să-i oferi șansa de a învăța singur să-și câștige existența.

Asociația Stea își va continua proiectele de finanțare a persoanelor nevoiașe iar Asociația Sătmărenii va dona banii unei familii nevoiașe cu 6 copilași fără de tată, a căror mamă se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

licitatie caritabila (6) licitatie caritabila (5) licitatie caritabila (4) licitatie caritabila (3) licitatie caritabila (2) licitatie caritabila (1)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente