29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia

Ardud/ Conducere fără permis
La data de 13.05.2016, ora 10.20 lucrătorii Poliției Orașului Ardud l-au identificat pe D.N. 19/A intre localitățile Madaras –Satu Mare pe Gheorghe T., de 40 de in timp ce conducea auto marca Renault cu nr. SM-02-LLL având permisul de conducere anulat. Totodată, pentru inducerea in eroare organele de politie acesta si-a declinat o altă identitate . În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fara permis de conducere si fals privind identitatea.

Calinesti Oas / Infracțiuni la regimul rutier
La data de 13.05.2016. orele 16.30 lucratorii Sectiei de Politie Nr. 8 Gherta Mica l-au identificat in trafic pe CATALIN Z., de 21 ani, care conducea pe D.J. 109 L, în loc. Calinesti Oas, un buldo-excavator fără să fie înregistrat în circulație și fără să posede permis de conducere . În urma testării cu aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la Spitalul Orasenesc Negresti Oas, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

Livada/ Coliziune frontală între două autoturisme
La data de 13.05.2016, orele 21,30 pe D.C.9 intre localitatile Adrian si Livada a avut loc eveniment rutier soldat cu pagube materiale . La fața locului polițiștii din Livada au stabilit faptul că intr-o curba deosebit de periculoasa autoturismul marca VW condus de catre Imre B., de 23 ani, a intrat in coliziune frontala cu autoturismul VW condus regulamentar din sens opus de Cosmin C. de 34 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 23 ani s-a stabilit o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus Spitalul Judetean Satu Mare pentru recoltarea de probe biologice. Cercetările în cauză continuă.

Lucaceni/ Accident grav
La data de 14. 05.2016 , in jurul orei 13,45, la intersectia strazilor Iuliu Maniu cu Crisan din localitatea Lucaceni, jud. Satu Mare a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea grava a unei persoane si ranirea usoara a doua persoane. La fata locului polițiștii din Carei au stabilit faptul evenimentul s-a produs pe fondul nerespectării semnificatiei indicatorului STOP de către MARIA A.,de 62 ani care conducea un autoturismul marca VW si astfel a intrat in coliziune cu autoturismul marca Ford condus de catre ARPAD I.,de 36 ani .
In urma accidentului a rezultat rănirea usoara a conducatoarei auto MARIA A., și a unei pasagere de 48 ani, dar si rănirea grava a celei de-a doua pasagere din auto marca VW. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative . Totodata, au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Satu Mare / Accident ușor
La data de 14.05.2016 ora 19,07 pe str.Aurel Vlaicu, din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier pe fondul nepăstrării distantei corespunzătoare în mers. La fața locului polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au stabilit faptul că Thomas F., de 42 ani, care conducea autoturismul marca VW nu a păstrat o distanță corespunzătoare față autovehiculul din fața sa, intrând in coliziune cu o autospecială aparținând poliței de frontieră, condusă regulamentar de Andrei C, de 42 ani. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a conducătorului autospecialei și a pasagerului aflat în autospecială. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, dar în cazul lui Thomas F., de 42 ani a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodată celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Foieni/Accident usor
La data de 14.05.2016, in jurul orei 22.48 pe str. Principala din loc. Foieni, a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea usoara a unei persoane. La fața locului polițiștii au stabilit faptul că victima, KAROLY D., de 28 ani, aflată in stare avansata de ebrietate se deplasa pe partea carosabila, dar fara a avea elemente reflectorizante sau sursa de lumina pentru a-si semnaliza prezenta. Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care auto marca Chevrolet condus de STEFAN I., de 66 ani, era angajat în depășirea regulamentară a pietonului ,iar

acesta a căzut peste autoturism. In urma accidentului a rezultat rănirea usoara a pietonului , care a fost transportat la Spitalul Satu Mare unde va fi supus unor investigații medicale Conducatorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Totodată, atât conducatorului cât si victimei le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Satu Mare/ Persoana cercetată pentru înselăciune
O sătmăreancă de 45 ani este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
Aceasta a acostat-o la data de 19.04.2016, pe raza municipiului Satu Mare, pe K. Eva și motivând că îi va ghici viitorul și o va vindeca de boli a primind în schimb bijuterii din aur în valoare 2145 lei de, pe care nu le-a mai restituit.
Neta R, este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune .

Satu Mare/Scandal la un bar
La data de 14.05.2016, ora 07,49, prin SNUAU a fost sesizat un scandal la un bar din municipiul Satu Mare. La fața locului polițiștii i-au identificat și sancționat în conformitate cu prevederile Legii 61/91 pe Arnold M., de 27 ani, (1500 lei) , Ciprian A., de 27 ani și Ionuț P., de 28 ani. Ulterior , Arnold M., de 27 ani, a devenit recalcitrant motiv pentru care, a fost transportat la Secția Urgențe a Spitalului Judetean Satu Mare unde a continuat să aducă injurii cadrelor medicale și polițiștilor, fiindu-i aplicată o altă sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente