Acasă sus Politia ne informează !

Politia ne informează !

MINOR ACCIDENTAT PE TRECEREA DE PIETONI

În dimineața zilei de luni, 17 martie 2014, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător din dreptul Școlii Gimnaziale Drăgușeni, minorul  V. Vasile, în vârstă de 8 ani, a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a minorului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

AUTORUL UNUI FURT PRINS ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTI LA SANISLĂU

În seara zilei de luni, 17 martie 2014, în timpul exercitării unei activități de patrulare pe raza localității Sanislău, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Petrești, l-au surprins pe numitul M. Miklos, de 20 de ani, din localitate, în timp ce sustrăgea 3 stâlpi de salcâm din curtea părții vătămate, M. Gheorghe. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. În cauză se efectuează cercetări față de numitul M.Miklos sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

În data de 17 martie 2014, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Ardud, la o acțiune organizată pe linie rutieră, l-au identificat în trafic pe V.Andrei, de 20 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii de către conducătorul auto a infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.

LA CAREI AUTORUL UNUI FURT DE TELEFON IDENTIFICAT LA SCURT TIMP DUPĂ PRODUCEREA FAPTEI

În seara zilei de luni, 17 martie 2014, minorul M.S., de 11 ani, aflându-se la un loc de joacă în cartierul Eliberării din Carei și-a lăsat telefonul nesupravegheat pe o bancă. Profitând de neatenția victimei, S. Arnold, de 20 de ani, din Carei, i-a sustras telefonul mobil. Autorul a fost identificat la scurt timp după producerea faptei de către o patrulă de siguranță publică mixtă, formată din polițiști și jandarmi, prejudiciul fiind recuperat și predat părții vătămate. Numitul S. Arnold este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente