29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

CONDUCERE UNUI AUTOVEHICUL NEINMATRICULAT ȘI REFUZ DE RECOLTARE A PROBELOR BIOLOGICE

În data de 18 martie 2014, în jurul orei 6.30, în a fost identificat în trafic numitul C. Mugurel, de 29 de ani, din Vama, în timp ce conducea în localitatea de domiciliu un autoturism fără numere de înmatriculare. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea probelor biologice pentru. În cauză s-a întocmit dosar penal față de numitul C. Mugurel sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat și refuz de prelevare a probelor biologice.

FURT DIN GARAJ CU AUTORII IDENTIFICAȚI

În data de 17 martie 2014, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș au fost sesizați de către B.Ioan, de 54 de ani, din Negrești Oaș, cu privire

la faptul  că în perioada 5-17 martie 2014 i-a fost spart garajul de către autori necunoscuți, fiindu-i sustrase mai multe bunuri. În urma investigațiile desfășurate de polițiștii negreșteni au fost identificați autorii furtului în persoana numiților P.A.,în vârstă de 16 ani, B.G., de 15 ani și C.C. de 16 ani, toți cu domiciliul în Negrești Oaș și aflându-se în abandon școlar. Cei 3 minori sunt cercetați în prezent sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

AUTORUL UNUI FURT IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTII DIN ARDUD În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud  a fost identificat autorul unui furt. În noaptea de 16/17 martie 2014 numitul C. Aladar, de 46 de ani, din Ghirișa, a intrat în curtea casei numitului B. Aurel din Ardud, de unde a sustras o bicicletă. Autorul a încercat a doua zi să vândă bicicleta furată, dar a fost identificat de polițiști la doar câteva ore de la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente