Acasă Sursa: Politia Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

 Polițiștii Postului de Politie Comunal Ciumesti i-au identificat pe M. OVIDIU, de 20 de ani din Sanislau, S. CRISTIAN, de 25 de ani, din Sanislau, care în  data de 15.10.2013 au  sustras mai multe  chei mecanice de pe un tractor, în valoare de 400 lei,  apartinând unui bărbat din din comuna Ciumesti.

Susnumitii sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infractiunii de furt calificat.

De asemenea, polițiștii de la Postul de Poliție Căpleni, au identificat și prins doi bărbați de 36 și 19 ani, din Căpleni, care în noaptea de 4 0ctombrie a.c., de pe o parcelă de pe raza localității Căpleni, au furat aproximativ 1000 kg porumb știuleți.

Prejudiciul nu a fost recuperat până în prezent.

Susnumiții sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 80  sancțiuni contravenționale în valoare de 6.640 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspetoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  44  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.060 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente