29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusPoliția ne informează

Poliția ne informează

La data de 09.06.2014, orele 10.30, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul M. Vlad, în vârstă de 23 ani, domiciliat în municipiul Baia Mare, a condus un moped pe DJ 193 în localitatea Valea Vinului, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul. Susnumitului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 09.06.2014, orele 10.20 lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că la Spitalul Județean Satu Mare a fost transportată de urgență în stare de inconștiență numita P. Viorica de 63 ani, care prezenta politraumatism cranian prin agresiune fizică și multiple lovituri. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că, în data de 07.06.2014, în urma unor neînțelegeri și a discuțiilor contradictorii avute cu fostul soț, N. Vasile de 60 ani, având domiciliul comun în comuna Acâș, sat Unimăt, județul Satu Mare, acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu palmele și pumnii în diferite zone ale corpului, provocându-i multiple leziuni. Ca urmare a agravării stării de sănătate a victimei, a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare. Agresorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

În data de 09.06.2014, orele 17.30, pe DJ 7 în afara localității Turulung, județul Satu Mare, S. Ioana de 19 ani din Satu Mare, aflată la volanul unui  autoturism Opel, pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în șanțul din partea stângă a direcției de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a numitului I. Christian de 19 ani, pasager în autoturism. Conducătoarei auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

În data de 09.06.2014, orele 11.45, numitul S. Ioan de 59 ani din municipiul Satu Mare, a condus autoturismul marca Volkswagen pe str. Ostrovului din municipiul Satu Mare, aflându-se vădit sub influența băuturilor alcoolice. La controlul documentelor acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală admisă.

În perioada Sărbătorilor de Rusalii la nivelul județului Satu Mare au acționat un număr de 393 polițiști, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică adecvat.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate 17 infracțiuni și aplicate un număr de 1624 contravenții, în valoare totală de 234.410 lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 30 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente