29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

În cadrul acțiunilor specifice întreprinse de polițiștii  Secției nr. 8  Politie Rurală Gherta Mica, de localizare și depistare a persoanelor urmărite, ieri,  16.06.a.c.  fost prins și identificat, C. Vasile, de 33 de ani, urmărit general, domiciliat comuna Tarna Mare care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Satu Mare, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de aderare la un grup infractional organizat, complicitate la contrabanda și dare de mită.

Susnumitul a fost depus în arestul IPJ Satu Mare.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad , au depistat în trafic, pe raza localității Supuru de Sus, pe  C. Crina de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea un  autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, a cărui autorizație de circulație era expirată.

Tânăra șoferiță este cercetată sub aspectul săvârșirii infractiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate   120 sancțiuni contravenționale în valoare  de  8.440  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat   24  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de   6.900   lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente