Acasă sus Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

În perioada 04-05.07.2014, în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 303 sancțiuni contravenționale în valoare de  26 060   lei.

Printre cei sancționați se numără:   11  pietoni,  21 bicicliști,  6 căruțași,  2 mopediști, 87 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,              3 care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool, 3 deoarece nu au acordat prioritate, 20 care nu au folosit centura de siguranță, 32  care nu aveau documentele asupra lor, 27 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice,  18 pentru opriri sau staționări în locuri interzise.

În data de 06.07.2014, în jurul orei 01,49, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, l-au identificat în trafic, pe Podul Decebal din Satu Mare, pe ALEXANDRU G. de 34 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,71 mg/l în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice, cercetările în cauză continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o concentrație alcoolică peste limita admisă.

În data de 05.07.2014, în jurul orei 19,45, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei, l-au identificat în trafic, pe strada Oborului din Carei, pe VASILE D., de 40 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentrație de alcool de 0,53 mg/l în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice, cercetările în cauză continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o concentrație alcoolică peste limita admisă.

În data de 05.07.2014, în jurul orei 05,24, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată de ADRIAN S. despre faptul că, în jurul orei 05,10, pe digul râului Someș, a fost acostat de o persoană, care, profitând de neatenția sa, i-a sustras din mână un telefon mobil. În urma investigațiilor polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat persoana ca fiind JOZSEF M., de 24 ani, față de care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 05.07.2014, în jurul orei 21,08, NELU M. ne-a sesizat că în timp ce se afla într-un bar de pe strada Arinului, o persoană necunoscută, profitând de neatenția sa, i-a sustras portmoneul în care avea 580 lei. În urma investigațiilor polițiștii birourilor investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat autorul ca fiind VALENTIN D., de 63 ani. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 05.07.2014, în jurul orei 19,30, în curtea locuinței comune din localitatea Beltiug, pe fondul consumului de alcool, între IULIU S și SILVIU M. a avut loc o altercație, în cadrul căreia, primul l-a tăiat pe al doilea cu un cuțit pe brațul stâng și torace. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații. Polițiștii Secției nr.4 Beltiug efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire.

În data de 05.07.2014, în jurul orei 23,45, am fost sesizați că pe raza comunei Botiz, NORBERT P, de 32 ani l-a lovit cu pumnul în față pe IOAN D., de 44 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii Postului comunal Botiz efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente