Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș au întocmit acte premergătoare pe numele unui minor de 17 ani, din localitatea Bixad, care în data de 3 august 2014 a condus pe  raza localității un moped fără să posede permis de conducere.

Minorului este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere de nici o categorie.

La data de 04.08.2014 , orele 00.45, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către un tânăr de 24 de ani din Supur, despre faptul că doi bărbați de 30 și 33 ani, ambii din localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au pătruns fără drept în locuința sa aplicându-i mai multe lovituri cu palmele la nivelul fetei.

Autorii sunt cercetati în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infractiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  54  sancțiuni contravenționale în valoare  de  5.520  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  36  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de 12.200 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente