Acasă Locale Stiri Satu Mare Politia ne informează !

Politia ne informează !

În data de 29.08.2014, în jurul orei 07,50, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug au fost sesizați prin Sistemul Național de Urgență 112 că în satul Giungi, în noaptea de 28/29.08.2014, autori necunoscuți au pătruns în gospodăria părții vătămate MARIA M, de unde au furat 10 păsări de curte în valoare de 500 lei. În urma verificărilor, polițiștii au reușit identificarea autorului ca fiind IOSIF K., de 41 ani. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 20%.

În același timp, polițiștii Poliției orașului Ardud au stabilit că IOSIF K., în data de 28.08.2014, în jurul orei 11,00, în timp ce afla pe strada Petofi Sandor, din orașul Ardud, a sustras bicicleta părții vătămate ANDREA P.. Prejudiciul, în valoare de 300 lei, a fost recuperat.

IOSIF K. este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În data de 30.08.2014, în jurul orei 08,52 am fost sesizați prin Sistemul Național de Urgență 112 că în incinta unei societăți din Satu Mare, în timpul transportării unui raft metalic cu un autostivuitor a rezultat accidentarea lui SZABOLCS F., de 27 ani, angajat al societății respective, care a suferit o contuzie la genunchiul drept. Cercetările în cauză sunt efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.

În data de 30.08.2014, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 4 Poliței Rurală Beltiug au fost sesizați prin Sistemul Național de Urgență 112 că în localitatea Tătărăști că NICOLAE A, de 53 ani, s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări de racordare a apei la atelierul societății la care lucra. A rezultat decesul persoanei în cauză. Cercetările în cauză continuă.

Accidente rutiere

În data de 30.08.2014, în jurul orei 14,38, pe strada Principală din localitatea Târșolț, VASILE B., de 31 ani, conducând un autovehicul, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autovehicul condus de MARIA H., de 33 ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a numitei IULIANA S., de 19 ani, pasageră în primul autovehicul și accidentarea ușoară a minorului V.N., de 13 ani, pasager în cel de-al doilea autovehicul. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în urma cărora s-a stabilit că VASILE B. consumase alcool, deoarece, în urma testării  a rezultat o concentrație de alcool de 0,67 mg/l în aerul expirat. În cauză au fost recoltate probe biologice.Cercetările continuă.

În data de 30.08.2014, în jurul orei 17,08, în localitatea Boinești, MĂDĂLIN S., de 20 ani, conducând un autovehicul, pe fondul neacordării priorității a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de GRIGORE L., de 39 ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei aflată în cel         de-al doilea autovehicul FLORICA  T., de 25 ani. Cercetările în cauză continuă.

În data de 30.08.2014, în jurul orei 20,09, pe strada Principală din localitatea Vama, LEVENTE S, de 22 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul a accidentat-o ușor pe minora P.L., de 9 ani , care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările în cauză continuă.

Activități desfășurate pe linie de ordine publică și prevenire a infracțiunilor

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 74 sancțiuni contravenționale în valoare totală de  21 400   lei .

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente