Acasă Locale Stiri Satu Mare Ionuț Bujor este director interimar la Transurban

Ionuț Bujor este director interimar la Transurban

Duminică, 31 august, în cadrul unei conferințe de presă susținute de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, acesta a prezentat noul director interimar al firmei de transport în comun SC Transurban SA, Ionuț Bujor. 
Primarul a declarat despre fostul director: “Îi mulțumesc domnului director pentru toată activitatea desfășurată la conducerea societății și îl rog să rămână în continuare în echipa de conducere deoarece avem nevoie de experiența sa”.
În luarea de cuvânt, Simion Ivan a declarat că s-a retras de la conducerea SC Transurban SA “deoarece așa am simțit eu că e mai bine. Doresc să mă retrag de pe prima poziție a societății din motive personale și de sănătate. Totodată, doresc să fiu alături de nou director, de domnul Bujor”.
Noul director al SC Transurban SA a subliniat faptul că “este îmbucurător susținerea pe care o primesc tinerii în Satu Mare. Voi alcătui un plan de management pe care îl voi supune Consiliului de Administrație a societății”.
Ionuț Bujor are 29 de ani și este jurist de profesie. Este masterand în științe penale și criminalistică. Ionuț Bujor a îndeplinit și funcția de consilier juridic în cadrul SC Transurban SA. De asemenea, noul director a absolvit un curs de manager de proiecte iar în perioada 2012-2013 a făcut parte din Consiliul de Administrație al Apaserv, iar din aprilie 2014 a ocupat funcția de președinte al Consiliului de Administrație al SC Apaserv SA Satu Mare. De asemenea, trei ani de zile a fost unit manager la o societate de asigurări.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente