Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii au intervenit în 3 cazuri de lovire

În cursul zilei de ieri polițiștii au fost solicitați să intervină în 3 cazuri de lovire .

În duminică noaptea polițiștii Secției Satu Mare au fost sesizați de către un tânăr  în vârstă de 23 de ani  din Micula despre faptul că în jurul orei 02,00  Ioan M. l-ar fi agresat atât pe el cât și pe tatăl său. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că Ioan M. aflându-se sub influența băuturilor alcoolice  a pătruns fără drept în curtea locuinței aparținând lui Alexandru P. având asupra lui diferite obiecte contondente, respectiv levier, topor  iar proprietarul casei împreună cu fiul său auzind zgomot au ieșit în curte să vadă ce se întâmplă moment în care Ioan M. i-ar fi agresat. Între cei 3 a avut loc o altercație în timpul căreia s-ar fi agresat reciproc, însă întrucât reclamantul și tatăl său au suferit leziuni la nivel capului și a corpului au fost transportați la Spitalul Județean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală a celor 2.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Ieri dimineață , în jurul orei 08,30 polițiștii din Păulești au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către Radu R. despre faptul că atât el cât și concubina sa ar fi fost agresați verbal și fizic de către 2 persoane de sex masculin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că reclamantul ar fi făcut zilele trecute un schimb de unelte cu unul dintre agresori, între timp Radu R . s-ar fi răzgândit  și fiind vecin cu cei agresorii, reclamantul și-ar fi recuperat unealta , motiv pentru care Ioan V însoțit fratele său Sorin V. s-ar fi deplasat la domiciliul reclamantului pentru a-i cere socoteală. Între cei 2 frați care sunt rude cu concubina reclamantului pe de o parte și reclamant și partenera lui pe de altă parte a intervenit un conflict spontan în timpul căruia s-ar fi  agresat reciproc. Femeia fiind însărcinată a fost transportată la Spitalul Județean unde în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că se află atât ea cât și fătul în afara oricărui pericol.

Personajele acestui incident nu sunt la prima situație de acest gen.

Duminică după-amiază polițiștii Secției 3 Satu Mare au fost sesizați de către un localnic din Agriș , în vârstă de 55 de ani, care reclama faptul că ar fi fost agresat de către ginerele său. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că pe fondul unor conflicte  mai vechi ginerele care locuiește în același imobil cu reclamantul  i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnul în zona feței și la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenția cadrelor medicale.

În ultimele 2 cazuri menționate polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Autorii fiind cercetați în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente