Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Doi bărbați  din Negrești Oaș au fost reținuți pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

La data de 07.11.2014, în jurul orei 19,00, pe fondul consumului de alcool Emanuel T., de 29 ani, și Dumitru C., de 43 ani,  au provocat scandal în incinta unui local  din orașul Negrești Oaș. În urma acestui incident  au fost distruse mai multe bunuri în valoare de aproximativ 300 lei și a fost tulburată ordinea și liniștea publică.

Cazul a fost sesizat prin SNUAU 112 , iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din localitate care au demarat verificările. Cei doi bărbați au fost  cercetați în stare de reținere pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma unor neînțelegeri care au avut loc între doi localnici din Certeze un bărbat de 58 ani a fost lovit de un consătean mai tânăr  

Evenimentul a avut loc la data de 07.11.2014, în jurul orei 14,00 pe raza comunei Certeze. Victima Gheorghe B., de 58 ani, se afla cu oile în locul cunoscut sub numele „pe vale” și la el a venit  Vasile M., de 45 ani. Ca urmare a unor neînțelegeri care au apărut între cei doi, bărbatul de 45 ani i-a aplicat consăteanului său Gheorghe B., de 58 ani, mai multe lovituri în zona capului și toracelui, după care a părăsit zona. Cazul a fost sesizat polițiștilor prin intermediul SNUAU 112 chiar de către victimă. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Un alt scandal între localnici a avut loc în Comlăușa, comuna Batarci

Doi dintre ei sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

În după-amiaza zilei de 08.11.2014,  Adrian C., de 19 ani, se afla în curtea unui localnic  unde s-a întâlnit cu partenerii săi de muncă . Pe fondul unor discuții și a

unor acuze aduse tânărului de 19 ani, partenii sai de muncă Nicolae P.,de 33 ani și Grigore C., de 41 ani, aflați sub influența băuturilor alcoolice ,s-au transformat în agresorii acestuia, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii și palmele.

Cazul a fost sesizat polițiștilor prin SNUAU 112, la ora 16,49. La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției nr 8 Poliție rurală Gherța Mică  care efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Un alt scandal a avut loc la data de 08.11.2014 pe raza Secției nr 8 Poliție rurală Gherța Mică

 În acest caz evenimentul a avut loc pe raza localității Călinești  Oaș,  în incinta unui local din zona de agrement.

La data de 08.11.2014, în urma unui scandal spontan care a avut loc în incinta localului din zona de agrement a localității Călinești Oaș agresorul Dumitru D., de 29 ani, i-a aplicat  lui Marinel M., de 18 ani, o lovitură în zona capului cu o sticlă de bere, iar pe Vasile S., de 18 ani, aflat în local  l-a tăiat în zona feței cu un ciob de sticlă.

Cazul a fost sesizat polițiștilor de către administratorul unei societăți comerciale la data de 08.11.2014, la ora 22,45.

Celor  doi tineri de 18 ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la centrul medical din comună, fiind în afara de orice pericol. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea  legală a faptei. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente