Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Hodod, au fost sesizați., prin plângere de către D. Dorinel, de 38 ani, din Cehu Silvaniei, județul Sălaj, despre faptul că în perioada 15-26.11.2014,  autori necunoscuți i-au sustras de pe pășunea satului Lelei,un balot de otavă,în greutate de 1.000 kg, cauzându-i un prejudiciu de 300 lei. In urma activităților desfășurate autorul furtului a fost identificat în persoana lui N. ANDRAS,de 20 ani, fără ocupație, din Hodod.

Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 01.12.2014, ora 11.38, G.  Paula de 22 ani, , din localitatea Medies Rituri,  în timp ce conducea autoturismul marca Opel, pe str.Octavian Goga din municipiul Satu Mare,  pe  pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers prin viraj la dreapta,  a intrat in coliziune cu un motociclu condus regulamentar de un tânăr de 21 ani, din Satu Mare.

 In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului de motociclu. Ambilor conducatori auto le-au fost recoltate probe biologice de singe în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Autorii tâlhăriei comisă în  seara zilei de 29.11.a.c., în localitatea Negrești Oaș, de către trei minori cu vârste de 16 și ani, asupra unei femei în vârstă de 68 ani, au fost  prezentati instantei cu prounere de arestare preventiva. Față de cei doi minori în vârstă de 16 ani,  Judecatoria Negresti Oas a emis mandate de arestare preventiva pentru  30 zile, fiind depusi in arestul IPJ Satu Mare, iar cel de-al treilea, în vârstă de 15 ani,  este cercetat in stare de liberate.

În data de 01.12.2014, în jurul orei 19:15,  G. Robert, de 38 de ani, din Dorolț, conducând autoturismul  Dacia pe Pod  Golescu din Satu Mare, la intersecția cu str. Lalelei, a accidentat un bărbat de 59 ani, din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. În urma evenimentului a rezultat rănire a pietonului, aceasta fiind transportat la UPU Satu Mare pentru ingrijiri medicale, nefiind nevoie de internare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  33 sancțiuni contravenționale în valoare  de  3.020  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  13  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de  4.100  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente