Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informeză !

Poliția ne informeză !

politia satu mare

Ieri, 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției I Poliție Satu Mare, l-au identificat pe numitul B. Ghiță de 26 ani, din Bercu, care în data de 01.06.2015, în jurul orelor 20,00, a sustras o bicicletă ce era depozitată la parterul unui bloc, de pe str Someșului, din municipiu.
În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă în vederea recuperării prejudiciului și stabilirea întregii activități infracționale.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă și pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 158 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.128 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 24 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.800 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente