Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informeză !

Poliția ne informeză !

politia satu mare

Ieri, 03 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției I Poliție Satu Mare, l-au identificat pe numitul B. Ghiță de 26 ani, din Bercu, care în data de 01.06.2015, în jurul orelor 20,00, a sustras o bicicletă ce era depozitată la parterul unui bloc, de pe str Someșului, din municipiu.
În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă în vederea recuperării prejudiciului și stabilirea întregii activități infracționale.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă și pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 158 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.128 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat 24 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.800 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente