Acasă Locale Stiri Satu Mare Polițiștii au identificat autorii în 3 cazuri de furt și unul de...

Polițiștii au identificat autorii în 3 cazuri de furt și unul de distrugere

Miercuri oamenii legii au identificat 4 persoane care ar fi comis infracțiuni.

În urmă cu 3 zile o localnică din Moftin a sesizat polițiștilor faptul că o persoană de sex masculin i-ar fi distrus unul din geamurile locuinței. Deplasându-se la fața locului , polițiștii au efectuat verificări și au identificat în cursul zilei de ieri persoana care este responsabilă pentru aspectele reclamate  este vorba despre un tânăr , în vârstă de 20 de ani, din localitatea Căpleni.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au reușit identificarea și prinderea autorului într-un caz de furt din buzunare. Un sătmărean în vârstă de 18 ani ar fi sustras un telefon mobil marca HTC1X cauzând un prejudiciu de 1800 lei. Deși informațiile erau foarte vagi, iată că perseverența oamenilor legii a dat roade și autorul a fost identificat.

Miercuri noaptea polițiștii de investigații criminale au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au spart geamul unei garsoniere situată pe strada Ostrovului și au sustras bunuri din locuință. În urma  activităților specifice desfășurate cu sprijinul criminaliștilor  s-a  stabilit identitatea autorului în acest caz , un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Livada, care ar fi spart geamul termopan al locuinței situată la parterul unui bloc, a pătruns în imobil  prin escaladare iar după ce a răvășit bunurile care se aflau în incintă a sustras suma de 800 lei, bani ce se aflau într-un dulap.

Ieri polițiștii Secției 4 Beltiug au desfășurat o acțiune pe raza comunei Homoroade  pentru prevenirea și combaterea furturilor din locuințe. Astfel în urma activităților specifice desfășurate au fost identificați 3 tineri cu vârste cuprinse între 13 și 23 de ani, din localitatea Solduba, care în urmă cu o săptămână au pătruns în locuința lui Ioan P., situată pe raza localității Hodișa.

Oamenii legii au stabilit modul în care aceștia au acționat, au pătruns în imobil prin forțarea sistemului de închidere a ușilor de acces și au sustras produse alimentare și bani. În urma extinderii cercetărilor au fost descoperite 2 moto scutere marca Aprilia, respectiv Malaguti , care ar fi fost sustrase de către cei 3 de pe raza localității Baia Mare, județul Maramureș. De asemenea au fost descoperite și 3 biciclete care ar fi fost sutrase din municipiul Satu Mare. Toate bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În primul caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt, iar în ultimele 2 amintite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În toate cazurile menționate persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente