Acasă Locale Stiri Satu Mare Zgomotul din zona ștrandului - problemă mare

Zgomotul din zona ștrandului – problemă mare

Consilierii UDMR și PDL cer conducerii Primăriei Satu Mare să rezolve problema zgomotului din zona ștrandului cauzată de discotecile care stau deschise până la ora 5 dimineața și deranjează mii de persoane.

Discuția a fost deschisă de către consilierul UDMR Magyar Lorand, care a prezentat un grup de locuitori din zona ștrandului și Micro 17. Oamenii au depus nenumărate reclamații la instituții, au sunat la 112, susțin că există legislație care să rezolve problema dar nimeni nu face nimic. Aceștia nu doresc închiderea localului respectiv ci doar puțină înțelegere din partea proprietarilor.

„Vrem să știm dacă discoteca are autorizație de funcționare până la 5 dimineața, dacă nu cum funcționează? Este un caz foarte grav disconfortul creat. Există un regulament pentru aceste lucru, trebuie să luăm măsuri”, a spus Magyar Lorand.

Consiliul Local a aprobat un regulament de funcționare al localurilor, care impune ca în week-end acestea să fie deschise până la ora 2:00, dar se pare că nu este respectat.

După mai multe discuții s-a ajuns la concluzia să situația poate fi rezolvată cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică, instituția ce poate măsura nivelul de poluare fonică.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente