Acasă Locale Polițiștii de frontieră au depistat o persoană urmărită penal pentru contrabandă și...

Polițiștii de frontieră au depistat o persoană urmărită penal pentru contrabandă și o alta pentru ultraj

politia-de-frontiera-1-640x360Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat pe raza localității Sighetu Marmației un bărbat pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. Un alt bărbat este cercetat pentru ultraj de către lucrătorii ITPF Sighetu Marmației după ce a adresat injurii și cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor de frontieră.

În data de 5 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare au oprit pentru control, pe raza localității Batarci, județul Satu Mare, un tractor condus de Viorel H., de 32 ani. La solicitarea documentelor, persoana în cauză a adresat injurii și cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor de frontieră, fapt pentru care a fost condusă la sediul sectorului pentru verificări. Astfel, s-a constatat că permisul de conducere al șoferului a fost anulat din anul 2010, iar numărul de înmatriculare al tractorului era radiat de la începutul anului 2012.

Bărbatul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat, și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Tot ieri, 5 iunie 2013, la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmației s-au desfășurat mai multe acțiuni specifice în urma cărora, pe o stradă din localitatea Sighetu Marmației, a fost depistat numitul Levente R., de 26 ani, domiciliat pe raza județului Timiș. Bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit general. Pe numele lui Judecătoria Sighetu Marmației a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Bărbatul, împreună cu alte persoane de sex masculin au fost reținut de polițiștii de frontieră acum doi ani, în timp ce desfășurau activități de contrabandă cu țigări de proveniență ucraineană. Aceștia au încercat să introducă în țară, peste frontiera de stat o însemnată cantitate de țigări.

- Advertisment -

Cele mai populare

Veste bună pentru sătmăreni.Municipiul a ieșit din carantină

Municipiul Satu Mare iese din carantina zonală instituită în data de 19 noiembrie 2020, odată cu expirarea celor 14 zile și scăderea...

Vezi aici care sunt echipele deja calificate în optimile UCL

Miercuri seara s-a terminat și cea de-a cincea etapă din cadrul grupelor UCL, iar după rezultatele din această...

Un român a debutat aseară în grupele Ligii Campionilor

Meciul dintre Juventus Torino și Dynamo Kiev a avut multe de oferit aseară, ca...

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Comentarii recente