29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusPolițiștii din Tășnad au împărțit 400 de mărțișoare

Polițiștii din Tășnad au împărțit 400 de mărțișoare

Așa cum am menționat la începutul săptămânii trecute ,  proiectul „ MARTIE – PRIMĂVARĂ ÎN SUFLET ȘI CUGET ”  a continuat în acest week –end  în orașul Tășnad cu noi activități ale polițiștilor de proximitate , din cadrul Poliției Orașului Tășnad , împreună cu elevii Școlii Gimnaziale Tășnad și elevii Liceului Tehnologic Tășnad .

Activitățile desfășurate , ce contribuie la formarea laturii estetice a personalității umane , la dezvoltarea gustului pentru frumos , care se adresează atât copiilor cât și adulților , au început cu o expoziție de mărțișoare confecționate artizanal , care a implicat originalitate , creativitate și imaginație , a elevilor din cele două unități de învățământ , urmând cu înmânarea mărțișoarelor și transmiterea mesajului ca aceste mărțișoare să le aducă liniștea și fericirea de care au nevoie , tuturor persoanelor din comunitatea locală .

La activități au participat polițiști de proximitate , polițiști rutieri și un număr de 10 elevi ocazie cu care s-au înmânat un număr de 400 mărțișoare .

Participanții au oferit mărțișoarele  în trafic, conducătoarelor auto dar și pietonilor  și în diferite instituții , unități comerciale, grădinițe, etc.

În urma acestor activități elevii , cadrele didactice , părinții și persoanele din comunitate au salutat inițiativa polițiștilor și a celor implicați în proiect , acțiunea având un impact pozitiv asupra comunității locale .

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente