joi, februarie 22, 2024
AcasăsusPolițiștii din Tășnad au împărțit 400 de mărțișoare

Polițiștii din Tășnad au împărțit 400 de mărțișoare

Așa cum am menționat la începutul săptămânii trecute ,  proiectul „ MARTIE – PRIMĂVARĂ ÎN SUFLET ȘI CUGET ”  a continuat în acest week –end  în orașul Tășnad cu noi activități ale polițiștilor de proximitate , din cadrul Poliției Orașului Tășnad , împreună cu elevii Școlii Gimnaziale Tășnad și elevii Liceului Tehnologic Tășnad .

Activitățile desfășurate , ce contribuie la formarea laturii estetice a personalității umane , la dezvoltarea gustului pentru frumos , care se adresează atât copiilor cât și adulților , au început cu o expoziție de mărțișoare confecționate artizanal , care a implicat originalitate , creativitate și imaginație , a elevilor din cele două unități de învățământ , urmând cu înmânarea mărțișoarelor și transmiterea mesajului ca aceste mărțișoare să le aducă liniștea și fericirea de care au nevoie , tuturor persoanelor din comunitatea locală .

La activități au participat polițiști de proximitate , polițiști rutieri și un număr de 10 elevi ocazie cu care s-au înmânat un număr de 400 mărțișoare .

Participanții au oferit mărțișoarele  în trafic, conducătoarelor auto dar și pietonilor  și în diferite instituții , unități comerciale, grădinițe, etc.

În urma acestor activități elevii , cadrele didactice , părinții și persoanele din comunitate au salutat inițiativa polițiștilor și a celor implicați în proiect , acțiunea având un impact pozitiv asupra comunității locale .

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente