29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusAltercații despre care au fost sesizați polițiștii

Altercații despre care au fost sesizați polițiștii

În cursul zilei de ieri polițiștii au fost sesizați de producerea  unor altercații și comiterea infracțiunilor de lovire.

Astfel că polițiștii din Pir au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că aflându-se în cartierul romilor un bărbat a fost agresat. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că Carol B. În vârstă de 33 de ani a fost lovit cu pumnii peste față și corp de către Attila B. De 26 de ani pe fondul unei stări conflictuale. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Tășnad unde i s-au acordat îngrijiri medicale .

Tot ieri pe un câmp din zona localității Livada între 2 ciobani angajați ai unei ferme s-a produs o altercație în urma căreia unul dintre ei a fost lovit.

Polițiștii au stabilit că Nicolae S. În vârstă de 41 de ani, aflându-se sub influența alcoolului a lăsat turma de oi pe o cultură agricolă, iar în momentul în care un alt cioban Călin P. , de 33 de ani, de la fermă a încercat să scoată turma de pe acea zonă între cei 2 a avut loc o altercație , pe parcursul căreia cel din urmă i-a aplicat o lovitură cu o bâtă în zona capului celuilalt cioban, după care agresorul a sunat la 112 și a solicitat ambulanța. Și în acest caz victima a fost transportată la unitatea spitalicească.

În ambele cazuri polițiștii efectuează  cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Un alt caz sesizat polițiștilor ieri de către personalul secției UPU a Spitalului Județean este cel al unei minore  de 4 luni care a fost transportată la această unitate prezentând contuzii maxilo-faciale. În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit că minora fiind lăsată nesupravegheată de către părinți într-o încăpere din locuință a fost agresată fizic , fiind lovită cu o piatră de un alt minor  în vârstă de 4 ani . Au fost sesizați reprezentanții Direcției pentru Protecția copilului . Cercetările continuă în cauză.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente