luni, februarie 26, 2024
AcasăStiri CareiPolițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul elevei agresată în curtea liceului...

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul elevei agresată în curtea liceului din Carei

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul elevei agresată în curtea licelului din Carei, și l-au amendat pe minorul de 16 ani cu suma de 250 de lei. Eleva agresată nu a dorit să depună plângere împotriva celor doi elevi.

”În data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei-Biroul de Ordine Publică și Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la un posibil caz de agresiune, petrecut pe raza municipiului Carei.

În urma efectuării cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 11 martie 2022, doi minori, de 15 și 16 ani, ar fi agresat verbal și fizic o minoră, de 13 ani.

În urma audierii acesteia, în prezența tutorelui legal, minora și-a rezervat dreptul de a nu depune plângere penală, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și de a avea pretenții față de cei doi minori, în această fază.

Ulterior verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională minorului de 16 ani, conform prevederilor Legii nr.61/1991, în valoare de 250 de lei”, transmite IPJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente