Acasă sus Polițiștii sătmăreni au sancționat 64 de participanți la trafic

Polițiștii sătmăreni au sancționat 64 de participanți la trafic

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 64 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.260 lei.

Printre cei sancționați se numără 2 bicicliști,  186 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,  16 care nu au folosit centura de siguranță, 5 pentru efectuare de depășiri neregulamentare,  7  care nu aveau documentele asupra lor,  3 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice.

De asemenea, 3 soferi au rămas fără permisele conducere. Unul pentru depășire neregulamentară, unul pentru neprezentarea la sediul poliției în termen de 24 ore de la producerea accidentului soldat cu pagube materiale și unul pentru nerespectarea indicatorului Oprire.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  49 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 14.950 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente