Acasă sus Polițiștii sătmăreni au sancționat 64 de participanți la trafic

Polițiștii sătmăreni au sancționat 64 de participanți la trafic

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 64 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.260 lei.

Printre cei sancționați se numără 2 bicicliști,  186 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,  16 care nu au folosit centura de siguranță, 5 pentru efectuare de depășiri neregulamentare,  7  care nu aveau documentele asupra lor,  3 care conduceau autovehicule ce prezentau defecțiuni tehnice.

De asemenea, 3 soferi au rămas fără permisele conducere. Unul pentru depășire neregulamentară, unul pentru neprezentarea la sediul poliției în termen de 24 ore de la producerea accidentului soldat cu pagube materiale și unul pentru nerespectarea indicatorului Oprire.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  49 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 14.950 lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente