duminică, decembrie 10, 2023
AcasăsusPolițistul satmarean Sergiu Iacos a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din...

Polițistul satmarean Sergiu Iacos a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Capitală

Un polițist din Satu Mare pe nume Sergiu Iacos, a fost înjunghiat, sâmbătă dimineață, de un bărbat rămas deocamdată neidentificat, în stația tramvaiului 41 din zona pieței bucureștene Crângași, victima fiind transportată la Spitalul Universitar, pentru a i se acorda îngriiri. Omul legii are 21 de ani și a fost atacat în stația de tramvai de la Crângași.

Tânărul se întorcea de la o petrecere și, potrivit martorilor, ar fi fost băut. Agresorul a fugit de la locul faptei și e căutat de poliție. La secția 20 sunt audiați mai mulți martori.

Potrivit unor martori, atacatorul i-ar fi cerut polițistului o țigară, după care a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe acesta în zona abdomenului. În urma unui apel la 112, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar, starea lui fiind stabilă. Medicii spun că are multiple plăgi la nivelul capului, abdomenului și gambelor.

Polițistul înjunghiat era în afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente