Acasă Locale Stiri Satu Mare Pompierul erou, avansat la gradul de plutonier adjutant

Pompierul erou, avansat la gradul de plutonier adjutant

Vineri,  06 martie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, am avut deosebita onoare și bucurie de a ne exprima respectul și prețuirea față de colegul nostru plutonier major Ștef Mihai Nicolae, cu ocazia avansării, la excepțional, în gradul de plutonier adjutant, pentru devotamentul, curajul și profesionalismul de care a dat dovadă, în actul de eroism cotidian, prin salvarea de la înec a unei persoane.

Fapta sa deosebită, a fost recompensată și material, prin oferirea din partea Fundației “Turnul Pompierilor” Satu Mare, a  sumei de 500 de lei.

Totodată, în cadrul manifestării, inspectorul șef Gheorghe Dan, și-a exprimat, în numele instituției pe care o conduce, recunoștința și sentimentele de apreciere față de personalul feminin angajat al ISU Satu Mare, cu ocazia zilei de 8 Martie, prin oferirea de flori și urări de bucurii, sănătate, mulțumiri profesionale și un călduros și sincer:

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente