sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăSportNationalPompierul sătmărean, Curileac Florin a obținut locul I la proba kumite de...

Pompierul sătmărean, Curileac Florin a obținut locul I la proba kumite de la Arad

Aradul a găzduit  în perioada 04-07 martie 2014, etapa finală a Campionatului de Karate al Ministerului Afacerilor Interne. La acest eveniment au participat aproximativ 80 de sportivi, reprezentanți ai aparatului central al M.A.I., ai inspectoratelor generale, inspectoratelor județene și instituțiilor de învățământ ale ministerului.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenta  ,, SOMEȘ “ al județului Satu Mare a facut parte si pompierul Plt.maj. Curileac Florin Dan care a obținut locul I la proba kumite – 84 kg. Subofițerul este unul dintre cei mai medaliați pompieri la karate din țară, el va face parte din delegația Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta care va reprezenta România la Campionatele Mondiale ale  Pompierilor ce se vor desfășura în august la Los Angeles.

De asemenea, Florin este calificat și la Balcaniada de karate ale Polițiștilor care se va desfășura în luna octombrie în Bulgaria.

Comanda Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,, SOMEȘ” al județului Satu Mare îl felicită și îi aduce multumiri pentru rezultatele obtinuțe și pentru modul exemplar în care acesta reprezintă inspectoratul și județul Satu Mare. Florin este campionul absolut al inspectoratului.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente