Acasă sus Ponta, despre declarația Parlamentului privind demisia lui Băsescu: Eu o voi susține

Ponta, despre declarația Parlamentului privind demisia lui Băsescu: Eu o voi susține

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că va susține declarația politică a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare președintelui Traian Băsescu, șeful Guvernului urmând să fie prezent în plenul Parlamentului.

„Eu o voi susține”, a spus Ponta, întrebat de jurnaliști dacă va susține această declarație.

El a reluat ideea că un președinte de țară care știe ce relații are familia sa cu reprezentanți ai crimei organizate are o răspundere politică.

Luni, președintele Traian Băsescu a declarat că în locul premieruluiVictor Ponta nu ar vorbi despre suspiciune de trafic de influență în cazul șefului statului, el precizând că „mai săptămânile trecute”, în biroul șefului Guvernului se făcea trafic de influență „cu baronul Duicu”.

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului se reunește miercuri dimineața, pentru a discuta și supune votului declarația politică prin care i se cere demisia de onoare președintelui Băsescu, pentru problemele din justiție ale fratelui său.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente