sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusPonta: Guvernul are mâine discuții finale cu FMI

Ponta: Guvernul are mâine discuții finale cu FMI

Reprezentanții Guvernului vor avea joi o întâlnire finală, de concluzii, cu delegația FMI, BM și CE prezentă în România, obiectivul principal rămânând acela al relaxării fiscale în privința impozitării muncii, a declarat premierul Victor Ponta miercuri, în cadrul ședinței de guvern.

‘Ne apropiem de finalul discuțiilor cu partenerii noștri internaționali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială. Mâine vom avea o întâlnire finală, în care tragem niște concluzii. Important este ca obiectivul principal, o relaxare fiscală în ceea ce privește impozitarea muncii, să fie atins într-o perioadă de timp rezonabilă’, a afirmat premierul.

Ponta și-a exprimat speranța ca reprezentanții Opoziției, care în cursul zilei de miercuri aveau programată o întâlnire cu delegația instituțiilor financiare internaționale, să nu-și fi schimbat părerea, în special liberalii, și să susțină Guvernul în efortul pe care-l face de relaxare fiscală, ținând cont de datele foarte bune privind creștere economică, reducerea deficitului, a cheltuielilor bugetare de la începutul anului.

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente